Liga 1

MM Stoica, ironic din nou cu Dan Petrescu: „Nu i-au mai luat jucători cu 4 milioane”

Mihai Stoica, la PrimaSport

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 17 august 2024

Mihai Stoica, 59 de ani, i-a răspuns ironic lui Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, care a adoptat un discurs precaut despre următoarea adversară din Conference League, Pafos, în vreme ce a opinat că FCSB ar trebui să o elimine pe LASK Linz în drumul către grupele Europa League.

CFR Cluj mai are un singur hop de trecut pentru calificarea în grupele Conference League. Ardelenii o vor înfrunta în dublă manșă pe Pafos, locul 4 în Cipru.

Joi seara, la cald, Dan Petrescu a prefațat înfruntarea cu ciprioții, vorbind la superlativ despre proxima adversară: „La Pafos e plin de brazilieni, știu că au vrut să dea 4 milioane pe doi jucători de la noi, două cu două. Patronul e din Rusia, vrea să ia campionatul acolo”. În același timp, a pus presiune pe FCSB: „La ce jucători are acum, o să meargă în grupele Europa League”.

Mihai Stoica, ironic după ce l-a auzit pe Dan Petrescu: „Probabil au regândit situația”

La o zi distanță, a venit replica din partea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB. El a verificat transferurile efectuate de Pafos și a replicat ironic la PrimaSport:

„Da, Pafos e «extraordinară». Ideea e în felul următor: e nu am cum să-l contrazic, el știe mai bine.

Au vrut să ia doi jucători cu 4 milioane de la CFR. Așa a spus, nu? Probabil au regândit situația, nu au mai luat 2 jucători cu câte două milioane, ci unul cu 150.000, iar restul gratis”.

Jucătorul cumpărat cu 150.000 de euro este Marios Ilia, mijlocaș ofensiv / al doilea atacant. MM a omis achiziția lui Joao Correia, fundaș dreapta pentru care Pafos a plătit 200.000 de euro.

Dacă tragem linie, vedem că ciprioții au plătit 350.000 de euro pentru transferuri în această vară. CFR Cluj a scos mult mai mulți bani din conturi, 3,4 milioane pentru Louis Munteanu, Leo Bolgado, Anton Kresic și Virgiliu Postolachi.

Doar trei zile de la „Fii bărbat și tu o dată, Dane!”

Este a doua oară în doar câteva zile când Petrescu și Mihai Stoica își trimit săgeți de la distanță.

Înainte de CFR Cluj - Maccabi Petah Tikva 1-0, Dan Petrescu a amintit de declarațiile supraoptimiste ale lui Gigi Becali dinainte de FCSB - Sparta Praga, fără să-i menționeze numele patronului campioanei: „După primul meci, FCSB, din declarațiile date de conducători, era deja calificată în play-off. E o mare greşeală”.

MM Stoica a răspuns dur: „Am spus eu vreodată că suntem calificați? Să fie bărbat să spună: «Gigi Becali spune asta»! Fii bărbat, Dane, lasă-ne-n pace! Nu mai tot vorbi la modul general, fii bărbat și tu o dată! Extraordinar!”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.