Campionate

„L-am trimis la sală” » I-a făcut pe Carragher și Keane să râdă, după ce l-a pus la pământ pe „tancul” lui Fulham

+12 Foto
Lisandro Martinez versus Adama Traore // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  sâmbătă, 17 august 2024

Fundașul central Lisandro Martinez (26 de ani) s-a amuzat după Manchester United - Fulham 1-0, meciul care a deschis sezonul de Premier League, afirmând că „l-am trimis la sală pe Adama Traore”.

Vineri seara, pe „Old Trafford”, Manchester United a început sezonul cu dreptul, învingând-o la limită pe Fulham, 1-0, grație golului înscris târziu de Joshua Zirkzee, în minutul 87.

Cu Harry Maguire și Lisandro Martinez titulari în centrul apărării, United a scăpat fără gol primit, un aspect îmbucurător având în vedere că sezonul trecut a încasat 58 de goluri în 38 de partide.

La această realizare a contribuit din plin stoperul Lisandro Martinez. El s-a apărat bine nu doar împotriva atacantului central, dar și în momentele în care în zona lui a dat târcoale Adama Traore, „tancul” din formația adversă, unul dintre cei mai musculoși jucători din fotbalul european.

„L-am trimis la sală” » LIsandro Martinez i-a făcut pe Carragher și Keane să râdă după United - Fulham

Nu i-a fost simplu. Traore l-a depășit în prima fază, apoi Lisandro s-a revanșat, doborându-l într-un duel fizic deși nu are o statură impunătoare, mai ales pentru un fundaș central, măsurând doar 1,75 metri.

La finalul meciului, în dialog cu Roy Keane și Jamie Carragher la pupitrul Sky Sports, Martinez s-a amuzat pe seama duelurilor cu Traore, provocându-și interlocutorii să râdă: „L-am trimis la sală”.

„Nu, nu. Este foarte, foarte dificil să joci împotriva lui. Am învățat din prima fază, în care m-a «ucis», apoi l-am «ucis» eu”, a adăugat fundașul lui United.

Fanii lui Manchester United speră ca Martinez să aibă un sezon lipsit de probleme medicale. Stagiunea precedentă, accidentările l-au limitat la numai 14 apariții.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.