Campionate

Noul antrenor al lui Chelsea, mesaj direct pentru propriul jucător: „Ar trebui să plece”

Enzo Maresca/ Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  sâmbătă, 17 august 2024

Enzo Maresca, antrenorul lui Chelsea, l-a anunțat pe Ben Chilwell (27 de ani), fundaşul stânga si vicecăpitanul echipei, că ar fi mai bine să plece.

Chelsea încă încearcă sa scape de Conor Gallagher, căpitanul echipei, și negociază cu Atletico Madrid. Și al doilea căpitan are şanse mici sa rămână la londonezi, după cum a anunțat Enzo Maresca.

Enzo Maresca crede că Ben Chilwell ar trebui să plece de la Chelsea

Într-o conferinţă de presă, noul antrenor de la Chelsea a declarat că nu se va mai baza în mod constant pe Chilwell, iar pentru jucător ar fi mai bine să plece la o altă echipă pentru a juca mai multe minute.

Ben Chillwell. Foto: Imago Images

„Chilly este cu noi, dar nu s-a antrenat în ultimele zile pentru că a fost bolnav. Motivul pentru care nu a jucat (n.r. într-un amical) cu Inter a fost pentru că se luptă un pic să găsească poziția potrivită.

În această dimineață am avut 22 de jucători care se antrenau și dacă îi întrebi pe toți vor spune că vor să joace împotriva lui City duminică. Dar asta este imposibil.

Când te antrenezi în fiecare zi și nu primești niciun minut, nu este bine pentru ei sau pentru mine. Trebuie să iau o decizie și probabil că este mai bine să plece și să meargă să obțină minute. Fereastra de transferuri este deschisă, așa că vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Maresca, conform Daily Mail.

Chelsea va jucat primul meci din acest sezon din Premier League pe data de 18 august, de la ora 18:30, împotriva celor de la Manchester City.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.