Liga 1

CCA a făcut anunțul » Brigada de arbitri pentru derby-ul dintre Rapid și Dinamo

Iulian Călin va arbitra derby-ul dintre Dinamo și Rapid, care va avea loc mâine seară, de la ora 21:30, a informat Comisia Centrală de Arbitri / foto: Imago

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 17 august 2024

Iulian Călin va arbitra derby-ul dintre Dinamo și Rapid, care va avea loc duminică seară, de la ora 21:30, a informat Comisia Centrală de Arbitri.

„Centralul” va fi ajutat de tușierii Marius Mihai Marica și George Florin Neacșu. În camera VAR se va afla Cătălin Popa, asistentul acestuia fiind Adrian Popescu. Dima Iulian va fi al patrulea oficial, iar observatorul partidei din Giulești va fi Cristian Nica.

Iulian Călin, delegat la derby-ul Rapid - Dinamo

În acest sezon, a mai arbitrat Unirea Slobozia - UTA Arad 0-1 și Buzău - Sepsi 1-2. În total, a acordat 14 cartonașe galbene în aceste două partide. Ultima partidă a „câinilor” pe care a oficiat-o a fost la sfârșitul lui februarie: Dinamo - Hermannstadt 1-0, în timp ce giuleștenilor le-a purtat ghinion: 1-2 cu FC Voluntari pe 9 decembrie 2023.

Tot în acest an, Călin a candidat pentru funcția de primar în localitatea argeșeană Ștefănești. A pierdut fără drept de apel bătălia pentru scaunul de edil al orașului. Candidatul PNL a obținut doar 14,42% dintre voturile alegătorilor, primarul în exercițiu, PSD-istul Nicolae Velcea, obținând o victorie covârșitoare cu un scor de 63,96%.

Nu cred că suntem favoriți, însă suntem pregătiți să luptăm și să dăm totul pentru un rezultat bun. Pentru noi, orice partidă este la fel de importantă, sunt tot trei puncte puse în joc.Trebuie să îmbunătățim ceea ce avem de îmbunătățit, să ne arătăm calitățile.

Eu cred în toți jucătorii mei. Avem unii jucători tineri, care nu au experiență, însă am încredere în ei. Oricine va intra pe teren va evolua la nivelul pe care-l așteptăm.

În primele partide, au jucat cu un sistem cu 3 fundași, apoi au schimbat, la ultima partidă, într-o formație cu 4 fundași. Rezultatele lor nu au fost cele așteptate, au avut unele probleme. În situații de genul acesta, vor da totul încă din prima secundă, mai ales că joacă pe teren propriu.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.