Liga 1

Neil Lennon n-a mai răbdat și l-a făcut „ghem” pe Șumudică: „Cine e ăsta? Are probleme, n-am mai văzut așa ceva în Europa!”

Neil Lennon, gesticulând că Șumudică ar vorbi prea mult

Articol de Valentin David (video), Carmen Dumitru  —  sâmbătă, 17 august 2024

Întrebat despre Marius Șumudică în conferința premergătoare derby-ului Rapid - Dinamo, Neil Lennon, 53 de ani, a avut o reacție virulentă la adresa antrenorului liber de contract, care dă târcoale postului de A1 la Rapid.

De-a lungul anilor, Marius Șumudică le-a făcut mai multe declarații de dragoste celor de la Rapid, afirmând răspicat că și-ar dori să revină pe banca echipei la care a jucat.

Liber de contract din martie, Șumudică a sperat că Dan Șucu avea să-l aleagă după demiterea lui Cristiano Bergodi, consemnată în aprilie. Nu s-a întâmplat, Șucu l-a preferat mai întâi pe Bogdan Lobonț ca interimar, apoi l-a angajat pe nord-irlandezul Neil Lennon.

Șumudică a continuat să comenteze situația de la Rapid în aparițiile lui publice, aruncând adesea săgeți în direcția lui Neil Lennon și a staff-ului condus de nord-irlandez.

VIDEO. Neil Lennon, replică pentru Șumudică: „Cine e ăsta, tipul care vorbește tot timpul? Cred că are probleme”

Astăzi, la conferința de presă dinainte de Rapid - Dinamo, a venit replica lui Lennon. Întrebat dacă „în Scoția aveți vreun Șumudică?”, britanicul a răbufnit:

„Cine e ăsta? E tipul care vorbește tot timpul? (n.r. - gesticulează cu mâna, sugerează că Șumudică vorbește prea mult). Cred că are ceva probleme. Felul în care se comportă este foarte neprofesionist. Nu, nu cred că avem pe cineva de genul în Scoția, în Regatul Unit sau oriunde în Europa”.

Neil Lennon: „Avem nevoie de câteva goluri și puțină încredere, iar totul va fi mai bine”

Întrebat despre criticile care-i vizează pe el și pe colaboratorii lui, cum că jucătorii ar cădea fizic spre finalul meciurilor, Lennon a spus:

„Nu sunt de acord că nu încheiem meciurile bine. Am făcut-o săptămâna trecută (n.r. - cu Gloria Buzău), cu siguranță am făcut-o contra Petrolului. Am dominat repriza secundă, am creat multe ocazii.

Când nu traversezi o perioadă bună, oamenii vor analiza lucrurile în detaliu, vor vedea lucruri care poate nu stau așa. Înțeleg asta, înțeleg criticile uneori, dar trebuie să ignor toate acestea și să mă concentrez pe realitate.

Realitatea este că am jucat destul de bine în toate meciurile, dar nu am câștigat. Am ratat ocazii multe, ratări care au schimbat situația în care ne aflăm. Avem nevoie de câteva goluri și puțină încredere, iar totul va fi mai bine”.

Singura din Superligă fără victorie, Rapid va da piept cu Dinamo duminică seara, de la ora 21:30.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.