Campionate

Imagini dure » Accidentare gravă în Premier League. Au făcut scut în jurul fotbalistului

+10 Foto
Accidentare gravă în Nottingham Forest - Bournemouth/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 17 august 2024

Danilo (23 de ani), mijlocașul central de la Nottingham Forest, a suferit o accidentare gravă în prima etapă din Premier League, cu Bournemouth.

În minutul 10 al partidei din prima etapă a noului sezon din campionatul Angliei, Danilo a suferit o gravă acidentare. După o săritură la cap cu Antoine Semenyo, mijlocașul lui Nottingham Forest a căzut rău pe gazon.

El și-a rupt piciorul când a aterizat pe gazon și a început să țipe de durere. Echipa medicală a intrat de urgență pe teren pentru a-i oferi îngrijiri medicale lui Danilo.

+10 Foto
Accidentare gravă în Nottingham Forest - Bournemouth/ foto Imago Images

Accidentare gravă în Nottingham Forest - Bournemouth

Accidentarea a fost atât de serioasă încât cei de la Forest au vrut să-l ferească pe Danilor de ochii tuturor și au format un scut cu o pânză cu sigla clubului în jurul fotbalistului brazilian. Danilo a fost scos pe targă de pe gazon.

„Este un lucru oribil de văzut pentru oricine. Suporterii, coechipierii săi, adversarii Se pare că Danilo și-a rupt piciorul. Te gândești la toată speranța, bucuria, așteptările unui nou sezon... apoi ceva de genul ăsta se întâmplă atât de repede.

Nu putem decât să-i urăm toate cele bune. Au făcut ceea ce trebuia. Au acoperit în jurul lui. El cred că era în stare de șoc. A fost evident din reacția jucătorilor că a fost o accidentare urâtă”, a declarat Dean Ashton, fost atacant din Premier League, în prezent analist pentru talksport, de la nivelul gazonului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.