Stranieri

Valentin Mihăilă, ratarea începutului de sezon în Serie A » Incredibil cum a șutat în minutul 5 din Parma - Fiorentina

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 17 august 2024

Valentin Mihăilă (24 de ani) a fost titular pentru Parma în prima etapă a noului sezon de Serie A, cu Fiorentina. El putea marca în minutul 5, dar a ratat două mari ocazii.

Trei ani au așteptat Dennis Man și Valentin Mihăilă să joace din nou în Serie A. Parma a revenit în acest an în elita Italiei, după ce retrogradase în 2021.

Iar la primul meci din noul sezon, acasă, cu Fiorentina, Mihăilă a avut nevoie de 5 minute pentru a avea ocazia de a marca.

Valentin Mihăilă, ocazii uriașe în Parma - Fiorentina

Parma a început perfect meciul cu Fiorentina și putea avea 1-0 încă din minutul 5. Mihăilă a încercat un slalom printre 3 adversari, dar a căzut și a pierdut balonul, ajuns la un coechipier.

Acesta a pătruns adânc în careu, iar între timp Mihăilă s-a ridicat și a primit mingea. A șutat cu dreptul la colțul scurt, însă insuficient de bine plasat pentru a marcat.

Faza a continuat, balonul a ajuns la Man, care i-a pasat lui Bonny. Atacantul Parmei a tras de la distanță, Terracciano a respins în față, iar Mihăilă a fost din nou pe fază.

De data a asta a tras cu piciorul stâng, din prima, din 7 metri. La distanță mare peste poartă Fiorentinei, care a scăpat de gol după asaltul Parmei.

Man și Mihăilă, doi dintre cei mai importanți jucători de la Parma în sezonul promovării, sunt și în actuala stagiune oameni de bază la echipa de club. După 3 ani de rodaj în Serie B, ei au ajuns titulari indiscutabili în Serie A.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.