Sporturi

Moment controversat înaintea unei lupte între un bărbat și o femeie » A sărutat-o cu forța și a fugit

FOTO » Craig Jones a sărutat-o cu forța pe Gabi Garcia / Sursă: tmz.com

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 17 august 2024

Luptătorul australian de jiu-jitsu Craig Jones (33 de ani) a fost protagonistul unui moment controversat. El a sărutat-o cu forța pe luptătoarea braziliană Gabi Garcia (38 de ani).

Craig Jones și Gabi Garcia au o confruntare programată sâmbătă. Joi, cei doi au fost prezenți la cântarul oficial dinaintea meciului, moment în care Jones a sărutat-o pe Garcia.

FOTO » Craig Jones a sărutat-o cu forța pe Gabi Garcia

+12 Foto
Craig Jones a sărutat-o cu forța pe Gabi Garcia / Foto: tmz.com

Inițial, Jones i-a lăsat impresia adversarei sale că vrea să își lipească fruntea de a ei, așa cum se întâmplă în general între sportivi înainte de lupte. A păcălit-o însă și a sărutat-o fără acordul acesteia.

Gabi Garcia a avut o reacție rapidă. L-a împins imediat pe Craig Jones și a pornit în urmărirea lui. Craig a fost însă mai rapid și a făcut astfel ca sportiva braziliană să se poată revanșa doar în timpul luptei dintre cei doi de sâmbătă.

Gabi Garcia a rămas șocată de gestul adversarului ei. Imaginile o surprind nervoasă, însă, în același timp, și șocată, de sărutul primit de la Craig Jones.

Gabi Garcia este multiplă campioană mondială la jiu-jitsu brazilian, în timp ce Craig Jones a câștigat de două ori, la campionatele mondiale, medalia de argint la lupte libere.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.