Liga 1

Olaru, gest inconștient. Eliminat după o intrare dură în FCSB - Poli Iași

FCSB - Poli Iași/ FOTO Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 17 august 2024

Darius Olaru (26 de ani), căpitanul de la FCSB, a fost eliminat în meciul cu Poli Iași, pentru o intrare dură asupra lui Mihai Bordeianu.

Prima repriză a partidei din Ghencea a fost una de coșmar pentru FCSB. Poli Iași a marcat din șutul deviat al lui Bordeianu, iar Olaru a văzut cartonașul roșu.

Darius Olaru, eliminat în FCSB - Poli Iași

+32 Foto
Mihai Stoica, furios pe Alhassan / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

În minutul 32, Olaru a făcut un gest inconștient. Mingea ajungea la el, dar acesta a ridicat piciorul stâng și l-a lovit pe Mihai Bordeianu cu crampoanele.

Inițial, căpitanul de la FCSB a văzut doar cartonașul galben de la „centralul” Ionuț Coza. Apoi, arbitrul a fost chemat la marginea terenului de către cei din camera VAR pentru a revedea faza.

După ce s-a uitat la monitor, Coza a schimbat decizia și i-a dat cartonașul roșu lui Olaru. Arbitrul VAR la partida din Ghencea a fost Sorin Costreie, iar AVAR Andrei Constantinescu.

Darius Olaru, în mare formă înainte de meciul cu Poli Iași

Olaru a venit la meciul cu Poli Iași după ce marți reușise un gol și un assist cu Sparta Praga, la înfrângerea celor de la FCSB cu scorul de 2-3, din turul 3 preliminar Champions League.

Căpitanul roș-albaștrilor a marcat o „dublă” în etapa trecută, cu Farul, când FCSB a câștigat cu 3-2, revenind de la 1-2.

În 10 meciuri în acest sezon pentru FCSB, Olaru a reușit să marcheze de 7 ori și să dea 3 assist-uri, în toate competițiile. El e cotat la 7 milioane de euro pe Transfermarkt, fiind cel mai bine evaluat jucător din Superliga.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.