Campionate

Inter, pas greșit în prima etapă de Serie A » Final palpitant în partida cu Genoa

Genoa – Inter 2-2 / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 17 august 2024

GenoaInter, meci contând pentru prima etapă din Serie A, s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Campioana Italiei a început cu stângul noul sezon. A pierdut două puncte, după ce a fost egalată în minutul 90+6.

Gazdele au deschis scorul în minutul 20 prin Alessandro Vogliacco, care a introdus în poartă o minge ce a ajuns la el, după lovitura de cap a lui Bani, care a căzut pe transversala porții apărate de Sommer.

Inter Milano, primul pas greșit în fața celor de la Genoa

Inter nu a acuzat șocul și a egalat rapid, la doar 10 minute distanță. Marcus Thuram a punctat cu o reluare cu capul plasată imparabil din centrarea lui Barella.

Finalul de joc a fost unul palpitant. Campioana Italiei părea că va câștiga toate cele trei puncte, după ce același Thuram și-a trecut în cont dubla, de data aceasta din pasa decisivă livrată de către Frattesi, în minutul 85.

Final de meci dramatic în Genoa – Inter 2-2

Marcus Thuram a fost lăsat singur cu portarul advers, pe care l-a lobat elegant. A doua sa reușită a fost validată după consultarea VAR, deoarece s-a aflat în poziție suspectă de ofsaid.

Inter a scăpat însă printre degete două puncte. Messias a marcat pe respingere, în minutul 90+6, după ce portarul Yan Sommer i-a parat inițial lovitura de pedeapsă. Penalty-ul a fost acordat după un henț comis de către Bisseck.

Statistica meciului Genoa – Inter

Posesie: Genoa 34 %, Inter 66 %
Goluri așteptate: Genoa 2,18, Inter 1,74
Ocazii de gol: Genoa 10, Inter 14
Șuturi pe poartă: Genoa 6, Inter 9
Lovituri libere: Genoa 22, Inter 17
Cornere: Genoa 1, Inter 4
Faulturi: Genoa 15, Inter 14
Cartonașe galbene: Genoa 1, Inter 2
Pase reușite: Genoa 42, Inter 143

În etapa a doua, Inter Milano va primi pe teren propriu vizita celor de la Lecce. De cealaltă parte, Genoa se va deplasa la Monza.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.