Liga 1

Panduru a distrus un jucător de la FCSB: „Nu am mai văzut așa ceva în viața mea! Cum să faci asta?”

+32 Foto
Basarab Panduru, foto: captură de ecran YouTube Prima Sport

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 18 august 2024

FCSB - Poli Iași 0-1. Fostul internațional Basarab Panduru l-a criticat în termeni duri pe Darius Olaru, căpitanul roș-albaștrilor, care a fost eliminat în minutul 36.

În prima repriză, Olaru a făcut un gest inconștient, l-a lovit pe Bordeianu cu talpa, ridicând piciorul în spate. Inițial a primit cartonașul galben, însă Coza i-a arătat cartonașul roșu după ce a fost chemat de Sorin Costreie să revadă faza pe monitorul VAR.

Astfel, pentru că a fost eliminat direct, Olaru va sta pe bară în următoarele două meciuri din Superliga.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Olaru, după FCSB - Poli Iași

„Olaru a făcut o mare prostie, și-a lăsat echipa în 10 oameni. Cred că FCSB putea să facă ceva 11 la 11. Și cu om în minus a jucat, a încercat să joace cu posibilitățile pe care le-a avut. Olaru a făcut o mare prostie, eu nu am mai văzut așa ceva.

Zici că vrei să protejezi mingea, dar îi dai cu talpa adversarului. Apoi s-a dus repede la Bordeianu să se ridice, că nu e nimic. Nu are cum să nu fie nimic.

Să faci așa ceva că ți-a dat pasa încet? Să dai cu talpa în adversar? El zice că nu a făcut nimic. E urâtă intrarea, de ce i-a trebuit să facă asta? Trebuia să ia roșu, uite unde duce piciorul”, a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport 1.

FOTO. Intrare lui Olaru asupra lui Mihai Bordeianu

+32 Foto
Mihai Stoica, furios pe Alhassan / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

 Mihai Stoica a avut alți „favoriți”

Fluierul final al „centralului” Ionuț Coza a adus o nouă serie de proteste. Baba Alhassan a fost cel mai vehement. A discutat în contradictoriu cu arbitrul de rezervă, apoi s-a îndreptat spre Coza. Asta deși Mihai Stoica l-a sfătuit să se abțină.

+32 Foto
Mihai Stoica, furios pe Alhassan / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Alhassan a primit un cartonaș galben, lucru care l-a scos din sărite pe președintele Consiliului de Administrație al campioanei FCSB. MM a țipat la mijlocaș și l-a împins către vestiare. De același tratament a avut parte și fundașul lateral Ionuț Panțîru.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.