Liga 1

Eliminat în FCSB - Poli Iași, Darius Olaru a răspuns la marea întrebare: „Nu în Rusia!”

+32 Foto
Darius Olaru, 26 de ani, s-a scuzat față de colegi după FCSB - Poli Iași 0-1. El și-a lăsat echipa în 10 oameni, fiind eliminat în minutul 36 pentru o intrare grosolană asupra lui Mihai Bordeianu.

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 18 august 2024

Darius Olaru, 26 de ani, s-a scuzat față de colegi după FCSB - Poli Iași 0-1. El și-a lăsat echipa în 10 oameni, fiind eliminat în minutul 36 pentru o intrare grosolană asupra lui Mihai Bordeianu.

FCSB era condusă în acel moment, iar șansele de a reveni în joc i-au fost reduse de eliminarea căpitanului. Fiind eliminat direct, Olaru va mai rata cel puțin două partide de campionat.

La finalul meciului, s-a scuzat de colegi, dar nu a dorit să afirme că l-ar fi lovit intenționat pe Bordeianu. În schimb, a dat vina pe gazon, susținând că a încetinit balonul cât să fie necesar acel gest.

Cum explică Darius Olaru intrarea de roșu din FCSB - Poli Iași: „A fost mai mult din cauza terenului”

„Cred că am pierdut cele 3 puncte doar din cauza mea. A fost acel cartonaș roșu și acolo cred că am pierdut. Vreau să-mi cer scuze în fața colegilor. Asta a fost.

Intenție? Am vrut să protejez mingea cumva, să-mi creez un avantaj. Nu pot să-mi dau cu... Cred că a fost mai mult din cauza terenului. Dacă aluneca mingea, îmi venea mai bine și nu mai trebuia să... OK, dacă el (n.r. - Bordeianu) a spus că a fost intenție, atunci a fost intenție.

Am vrut să pun piciorul, el pur și simplu se îndrepta către mine și am vrut să pun piciorul ca să protejez mingea, să-mi creez un avantaj, să o iau direct către poartă. Cam asta a fost. Nu cred că a fost full contact, cred că doar l-am «ras», dar acum, dacă așa a fost să fie...

Este o perioadă normală de fotbalist. Acum a fost și eliminarea cu Sparta, am fost dezamăgiți că nu am trecut mai departe. A venit acest meci, pe care trebuia să-l câștigăm. A fost vina mea că nu l-am câștigat și îmi asum”, a transmis Olaru la Prima Sport.

+32 Foto
Mihai Stoica, furios pe Alhassan / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Darius Olaru: „Nu știu nimic despre vreun transfer”

Referitor la posibilitatea de a schimba echipa în această vară, printre posibilele destinații zvonindu-se că ar fi și Rusia, Olaru a evitat să comenteze concret.

„Eu nu pun presiune pe mine. Oamenii din exterior o fac, presa... transferurile astea, netransferuri. Eu nu știu nimic despre vreun eventual transfer, nici nu mă gândesc la asta, ci la meciurile de aici. Știu ce obiective are echipa, știu ce obiective am eu. Mă gândesc să-mi fac treaba cât mai bine aici.

Faza cu Olaru, că am jucat bine ultimele meciuri, că le-am câștigat eu... nu există chestiile astea pentru mine. Suntem o echipă, așa am câștigat campionatul anul trecut. Nu au fost doar Olaru sau Coman. OK, noi am ajutat echipa prin cifre, dar echipa a făcut toate lucrurile astea, nu un singur jucător.

Chiar nu știu nimic despre oferte. Dacă aș merge în Rusia? Nu, aș merge în grupele Europa League (n.r. - cu FCSB)”.

Anul trecut am știut să gestionăm altfel perioada asta. Din păcate, anul ăsta nu o facem. Sunt multe schimbări, mulți jucători noi, multe transferuri. Încercăm să-i integrăm și pe ei. Așa este la început, dificil. Nu ne cunoaștem chiar atât de bine. Sunt foarte multe schimbări și în Europa, și în campionat.

- Darius Olaru, mijlocaș FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.