Liga 1

Rapid a anunțat plecarea lui Albion Rrahmani: „Face astăzi vizita medicală” » Devine cel mai scump transfer din istoria noului club

Albion Rrahmani

Articol de Tudor Belivacă  —  duminică, 18 august 2024

Albion Rrahmani (23 de ani) urmează să semneze cu Sparta Praga. Cehii plătesc aproximativ 5 milioane de euro pentru transferul său, iar giuleștenii primesc și un procent dintr-un viitor transfer.

Rrahmani va deveni cel mai costisitor transfer din istoria Spartei Praga. Giuleștenii au anunțat oficial mutarea.

„Din păcate, povestea lui Lewa în Giulești se apropie de final, atacantul nostru urmând să plece astăzi din țară pentru a face vizita medicală cu o altă echipă. Astfel, Albion nu va mai face parte din lotul Rapidului pentru meciul cu Dinamo, dar, cu siguranță, îi va susține pe băieți de la distanță”, au transmis giuleștenii.

Rrahamni va conduce detașat topul celor mai scumpe transferuri din istoria Spartei

Albion Rrahmani este cel mai curtat jucător de la Rapid. Foto: Cristi Preda, GSP.ro

Până acum, cea mai scumpă plecare de la Rapid este ce a lui Cristi Săpunaru la Porto. Portughezii au plătit 5 milioane de euro pentru transferul fundașului român.

Rrahmani va fi cel mai scump jucător achiziționat vreodată de Sparta Praga. Până la transferul kosovarului, Nicolae Stanciu a fost jucătorul pe care cehii au plătit cel mai mult. În iarna lui 2018, Sparta a plătit 3,75 milioane de euro pentru a-l aduce pe mijlocașul român. Ermal Krasniqi este în topul 10 al celor mai scumpe achiziții ale Sparte. Celălalt kosovar de la Rapid a fost transferat în această vară pentru 2 milioane de euro.

Rrahmani a fost transferat de Rapid în 2023 de la FC Ballkani. Pentru giuleșteni, kosovarul a strâns 29 de meciuri, 18 goluri și 6 pase decisive. Albion nu s-a antrenat cu echipa înainte de meciul cu Dinamo și nu va evolua în derby.

Victor Angelescu i-a anunțat transferul: „Da. L-am vândut”

Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, a anunțat că transferul kosovarului s-a făcut și că există șanse mici să evolueze în meciul cu Dinamo.

„Da, l-am vândut. Rapid va primi cinci milioane de euro și 15% dintr-un viitor transfer. Probabil că nu va juca mâine, cu Dinamo. Vă dați seama că o să încercăm să aducem pe cineva în locul lui Rrahmani, dar s-a întâmplat destul de repede și încă nu avem gândul la cineva.

Nu eram siguri că va pleca. Dar vom vedea, probabil că vom aduce pe cineva. Am primit suma pe care ne-am dorit-o. O să ne uităm după un atacant. În acest moment, nu credem că va mai pleca nimeni de la Rapid”, a declarat Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.