Liga 1

Scene scandaloase în Ghencea » Ce a pățit „centralul” Ionuț Coza în drumul către vestiare, la finalul meciului FCSB - Poli Iași

+32 Foto
Un suporter FCSB i-a aruncat arbitrului cu suc pe față și cu paharul în cap!

Articol de Cristi Preda (foto), Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  duminică, 18 august 2024

La ieșirea de pe teren, arbitrului Ionuț Coza, cel care a condus partida FCSB - Poli Iași 0-1, i-a fost aruncat suc pe față și un pahar în cap.

Sâmbătă seara, Ionuț Coza nu a avut o misiune facilă în Ghencea. Delegat să conducă partida dintre FCSB și Poli Iași, „centralul” din Cernica le-a iritat la culme pe gazde, devenind rapid inamicul numărul 1 pe stadionul Steaua.

Coza l-a eliminat pe Darius Olaru în minutul 36, după ce a revăzut la monitorul VAR lovitura pe care căpitanul FCSB i-a aplicat-o lui Mihai Bordeianu. În prima fază, scosese doar cartonașul galben din buzunar.

VIDEO. Scene scandaloase în Ghencea: i-a aruncat arbitrului cu suc pe față și cu paharul în cap!

Decizia nu le-a picat bine jucătorilor de la FCSB și celor peste 4.000 de spectatori. Spre final, cu cât minutele treceau iar FCSB nu reușea să egaleze, spiritele s-au încins și mai tare, protestele gazdelor s-au înmulțit, iar Coza a scos din ce în ce mai des cartonașul galben din buzunar.

Finalul a venit cu scene scandaloase. În timp ce brigada de arbitri se îndrepta spre tunelul către vestiare, un suporter de la Tribuna 1 s-a aplecat și i-a aruncat „centralului” cu suc pe față și cu un pahar în cap, după cum se vede în imaginile surprinse de reporterii GSP. Scena a fost filmată inclusiv din tribună, apoi clipul încărcat pe rețelele sociale.

Coza simte lovitura, dar își continuă drumul către vestiare.

7 cartonașeau primit jucătorii de la FCSB cu Poli Iași, 6 galbene, plus roșul lui Olaru

Învinsă de Poli Iași, FCSB a rămas cu doar 5 puncte acumulate în primele 5 meciuri jucate în noul campionat. Campioana en-titre are golaveraj negativ și 9 puncte sub liderul Universitatea Craiova, cu mențiunea că oltenii au jucat un meci în plus.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.