Liga 1

Un dinamovist îl apără pe Șumudică » Lennon, pulverizat: „Lipsă totală de respect! Vine el să ne dea lecții?”

Neil Lennon, antrenorul Rapidului // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  duminică, 18 august 2024

Întrebat despre Marius Șumudică, nord-irlandezul Neil Lennon, antrenorul Rapidului, l-a atacat pe fostul jucător din Giulești. De partea lui Șumudică s-a poziționat dinamovistul Ionel Dănciulescu.

Întrebat la conferința de presă dinainte de Rapid - Dinamo despre Marius Șumudică, dacă „aveți un Șumudică în Scoția?”, Neil Lennon a ieșit la atac, iritat de comentariile pe care colegul lui de breaslă le-a tot făcut despre jocul și parcursul echipei din Giulești:

Cine e ăsta? E tipul care vorbește tot timpul? (n.r. - gesticulează cu mâna, sugerează că Șumudică vorbește prea mult). Cred că are ceva probleme. Felul în care se comportă este foarte neprofesionist. Nu, nu cred că avem pe cineva de genul acesta în Scoția, în Regatul Unit sau oriunde în Europa.

Șumudică a evitat să răspundă atacului lansat de Lennon, însă Ionel Dănciulescu, fost mare atacant al lui Dinamo, nu a dat înapoi.

Ionel Dănciulescu îl apără pe Șumudică! Lennon, pulverizat: „Lipsă totală de respect. Vine el să ne dea lecții?”

„Nu cred că Șumi e singurul care a vorbit despre situația de la Rapid. Toți și-au dat cu părerea! E lipsă totală de respect din partea lui Neil.

E o lipsă totală de respect din partea lui. El vine să ne dea lecții de morală? Dacă ești întrebat, nu trebuie să răspunzi?

La ce se așteaptă domnul Lennon? Ca Șumi și cei care sunt întrebați să mintă? Să mintă?! Vrei să mintă? Toți văd realitatea în momentul de față!

Domnul Lennon ar trebui să fie mai focusat pe ce are de făcut la Rapid. Are o lună și ceva aici și el încă nu-și cunoaște jucătorii și calitățile lor. Păi când vine președintele și-ți spune să schimbi sistemul, iar tu a doua zi îl schimbi, ce personalitate ai tu, ca antrenor?

Toată lumea vorbește despre ce se întâmplă la Rapid! Domnul Lennon vrea să mintă toată lumea, să spună că totul e roz?”, a întrebat Dănciulescu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

VIDEO cu declarațiile lui Neil Lennon despre Marius Șumudică

Rapid nu a câștigat niciun meci din momentul în care a fost preluată de Neil Lennon. Bilanțul giuleștenilor în noul sezon este de 4 egaluri și o înfrângere, singura formație din Superligă fără succes până acum.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.