Jocurile Olimpice

Ce va face campioana olimpică Ancuța Bodnar cu mașinile primite de la Ion Țiriac

+50 Foto
Momentul în care Simona Radiș (stânga) și Ancuța Bodnar (dreapta) sunt copleșite de lacrimi pe podium / FOTO: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de Tudor Belivacă  —  duminică, 18 august 2024

Ancuța Bodnar (26 de ani), dublă medaliată în probele de canotaj la Jocurile Olimpice de la Paris, a dezvăluit ce planuri are cu mașinile primite de la Ion Țiriac.

În cadrul unui eveniment care a avut loc la Țiriac Collection, medaliații olimpici de la Paris au fost premiați de fostul mare tenismen cu o mașină pentru fiecare medalie.

Ancuța Bodnar a plecat cu două automobile, întrucât a câștigat aur la 8+1 rame și argint la dublu vâsle.

Ancuța Bodnar: „Nu le voi înstrăina niciodată”

Canotoarea a spus că nu va vinde niciodată mașinile deoarece reprezintă o amintire și o recompensă pentru performanța ei de la Jocurile Olimpice 2024. Dubla medaliată de la JO a declarat că pentru ea va urma o vacanță.

„Sunt două mașini la care țin foarte mult, niciodată nu le voi înstrăina. Sunt oferite ca urmare a muncii și a rezultatelor mele! Țin să-i mulțumesc și eu domnului Țiriac pentru acest gest pe care l-a făcut, atât față de mine, cât și față de ceilalți medaliați olimpici.

Pentru că este o mașină electrică, am rămas plăcut surprinsă să văd cât de repede se încarcă. Prima dată am încărcat-o la showroom-ul domnului Țiriac și a durat 20 de minute. După care am mai încărcat-o la Adjud, a trebuit să stau undeva la 40 de minute pentru a fi full. Sunt bucuroasă că sunt acasă, la ai mei, ăsta este locul în care eu îmi încarc bateriile de fiecare dată când mă simt obosită.

Urmează o vacanță, nu știu unde va fi, nu m-am decis, sigur va fi în străinătate”, a declarat Ancuța Bodnar.

Ancuței Bodnar îi place cadoul primit de la Ion Țiriac

Canotarea româncă a declarat că este foarte mulțumită de mașina primită și că îi place foarte mult că este dotată cu foarte multă tehnologie de ultimă generație. De asemenea Ancuța Bodnar a dezvăluit cum a plecat cu mașinile de la Țiriac Collection, împreună cu colega ei, Roxana Anghel.

„Este o mașină de care m-am îndrăgostit imediat, atât din punct de vedere al designului, dar și cum se pretează la drum lung. Este digitalizată complet, aproape că merge singură. Eu am condus mașina care mi-a fost oferită pentru medalia de aur, fratele meu pe cea care mi-a fost oferită pentru medalia de argint.

De asemenea, cu noi a mers și Roxana Anghel, cu mașina ei. Am făcut un șir de mașini olimpice. Toată lumea ne-a claxonat, ne făcea cu mâna, e frumos să vezi că ești apreciat și lumea te respectă pentru ceea ce ai făcut”, a transmis Ancuța.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.