Campionate

La debutul lui Kylian Mbappe, Real Madrid s-a împiedicat la Mallorca » Francezul a irosit două șanse importante

Articol de Cezar Titor  —  luni, 19 august 2024

La debutul lui Kylian Mbappe în La Liga, Real Madrid nu a reușit să câștige în deplasare cu Mallorca, partida terminându-se la egalitate, scor 1-1.

„Los Blancos” au deschis rapid scorul, brazilianul Rodrygo deblocând tabela cu o execuție superbă. „Galacticii” au continuat să aibă posesia, însă trupa din Insulele Baleare și-a arătat „colții” pe contraatac, în mai multe rânduri.

În minutul 53, Vedat Muriqi a restabilit egalitatea, în urme unei lovituri de colț. După golul celor de la Mallorca, Real a alergat după golul care să o aducă în avantaj, însă în zadar.

Kylian Mbappe a avut două șanse uriașe în minutele 62 și 0, însă nu a reușit să-și deschidă contul în La Liga, asta după golul din Supercupa Europei (2-0 cu Atalanta). În finalul partidei, Mendy a fost eliminat, în urma unei intrări criminale asupra lui Muriqi.

VIDEO. Rezumatul meciului Mallorca - Real Madrid (1-1)

FINAL. Mallorca - Real Madrid 1-1

  • Marcatori: Vedat Muriqi '53 / Rodrygo '13

Mallorca - Real Madrid, echipele probabile de start:

Mallorca (4-2-3-1): Greif - Maffeo, Valjent, Raillo, Mojica - Samu, Mascarell - Asano, Darder, Rodriguez - Muriqi
Rezerve: Cuellar, Roman, Copete, Morey, Van Der Heyden, Lato, Sanchez, Domenech, Prats, Larin, Luna
Antrenor: Jagoba Arrasate

Real Madrid (4-2-3-1): Courtois - Carvajal, Militao, Rudiger, Mendy - Valverde, Tchouameni - Rodrygo, Bellingham, Vinicius - Mbappe
Rezerve: Lunin, Gonzalez - Garcia, Ramon, Vallejo, Vasquez, Ceballos, Modric, Guler, Diaz, Endrick
Antrenor: Carlo Ancelotti
Absenți: Eduardo Camavinga

„Reîncepe campionatul, iar speranțele noastre se leagă de câștigarea acestuia. A venit un antrenor nou la Mallorca, este foarte experimentat și capabil. Va trebui să luptăm pentru a câștiga. Cu această echipă, sunt sigur că putem concura pe toate planurile, însă gândul nostru este doar la această partidă”, a spus Carlo Ancelotti, înainte de partida din această seară.

1-0a fost scorul ultimelor trei partide directe dintre Mallorca și Real Madrid: de două ori în favoarea „galacticilor”, o dată pentru „Pirați”.

3transferuri a făcut Mallorca în această vară: Johan Mojica, Takuma Asano și Mateu Morey

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.