Liga 1

Imaginea serii în Giulești, înainte de Rapid - Dinamo » Ce a apărut pe tabelă

Articol de Andrei Crăiţoiu, Adrian Duţă  —  duminică, 18 august 2024

Înainte de Rapid - Dinamo, partidă disputată pe Giulești de la 21:30, pe tabela de pe stadion a apărut un mesaj interesant.

Acesta era, de fapt, o reclamă a unei firme care se ocupă de asigurări auto, Omniasig. Mesajul din spotul publicitar a îmbinat într-un mod inspirat și amuzant piața autoturismelor cu fotbalul.

FOTO. Ce a apărut pe tabelă în Giulești, înainte de Rapid - Dinamo

„...Doar să nu parchezi pe traseul galeriei «câinilor»” a fost mesajul casei de asigurări auto care a apărut pe tabela de marcaj din Giulești.

Reclama nu a fost însă văzută de prea mulți oameni, în momentul în care a rulat erau prezenți pe stadion aproximativ 50 de fani. Aceștia au început să vină ușor-ușor în jurul orei 20:30, cu 60 de minute înainte de startul partidei.

Cei de la Rapid au anunțat sold-out pentru meciul cu Dinamo, din Giulești, adică se așteaptă la o asistență de aproximativ 12.000 de suporteri.

Rapid caută prima victorie din acest sezon, echipa lui Neil Lennon nu a câștigat niciun meci în priemele 5 etape. De două ori a remizat pe teren propriu în acest sezon, de fiecare dată scorul fiind 2-2, cu CFR Cluj și cu Sepsi.

În sezonul trecut, Rapid a câștigat cu 4-0 în Giulești împotriva lui Dinamo.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.