Liga 1

Dan Șucu a râs de Adrian Mutu! » Scenele surprinse la „oficiala” din Giulești, chiar înainte de Rapid - Dinamo

+12 Foto
Cu câteva zeci de minute înaintea derby-ului dintre Rapid și Dinamo, Adrian Mutu, fostul antrenor al Rapidului și Dan Șucu, principalul finanțator al clubului giuleștean, s-au întâlnit la tribuna oficială a arenei / foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache  —  duminică, 18 august 2024

Cu câteva zeci de minute înaintea derby-ului dintre Rapid și Dinamo, Adrian Mutu, fostul antrenor al Rapidului, și Dan Șucu, principalul finanțator al clubului giuleștean, s-au întâlnit la tribuna oficială a arenei. Afaceristul l-a ironizat pe fostul internațional în legătură cu transplantul de păr al „Briliantului”.

În momentul în care s-au întâlnit, cei doi s-au salutat, apoi Dan Șucu a gesticulat către cap, ironizându-l în glumă pe Mutu. Cei doi au râs și și-au ocupat locurile din loje.

GALERIE FOTO. Dan Șucu și Adrian Mutu, în tribunele Stadionului Giulești

În luna martie a acestui an, Adrian Mutu, 45 ani, la acea vreme antrenorul celor de la CFR Cluj, a profitat de pauza provocată de meciurile echipei naționale și și-a luat câteva zile libere. A mers în Turcia pentru a-și face implant de păr.

Fostul fotbalist a mers la o clinică renumită din Turcia, care se laudă cu parteneriate cu West Ham și Bologna, pentru a-și face implant. Ulterior, atât clinica respectivă, cât și Mutu au postat pe Instagram mai multe imagini din momentul intervenției, cu antrenorul tuns la zero și cu tratamentul făcut imediat după implantul de păr.

Am venit până în Turcia. Încep să te lase și părul și alte lucruri. Nu mai merge. Timpul nu iartă pe nimeni. Am pus puțin păr, așa, în părți. Nu ai văzut la interviuri când bate lumina cum se vede? Zici că îl am pe Robert Niță și pe Messi pe extreme. A trecut timpul. Nu e dureros. Eu am dormit. Durează câteva ore. Eu am dormit. E o treabă migăloasă. Nu este chiar așa ușor”, a spus Adrian Mutu despre motivele din spatele intervenției. Acum, Dan Șucu nu a ratat ocazia de a îl ironiza pe fostul antrenor al echipei în alb și vișiniu.

Mutu a fost antrenorul Rapidului în perioada 2 martie 2022 - 8 iulie 2023, timp de 54 partide. A avut o medie de 1,72 puncte pe meci și a renunțat la poziție chiar înainte de startul sezonului trecut, preferând să-și încerce norocul la Neftchi Baku.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.