Liga 1

Apariție rară la Rapid - Dinamo » Fostul președinte s-a întors în Giulești

+26 Foto
Dinu Gheorghe, la Rapid - Dinamo/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Adrian Duţă  —  duminică, 18 august 2024

La derby-ul Rapid - Dinamo și-au făcut apariția mai multe personalități din fotbalul românesc, printre care și Dinu Gheorghe, fostul președinte al echipei giuleștene.

O prezență foarte rară în ultimii ani pe stadioane, Dinu Gheorghe a fost personajul-surpriză din Giulești. Fostul președinte de la Dinamo și Rapid și-a luat locul la lojă și a stat singur.

GALERIE FOTO. Dinu Gheorghe, prezent în Giulești la Rapid - Dinamo

+26 Foto
Dinu Gheorghe, prezent în Giulești la Rapid - Dinamo. Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Dinu Gheorghe a fost președinte la Rapid în mai multe mandate, iar cea mai importantă performanță realizată de club cu el la conducere a fost atingerea sfertului de Cupa UEFA, din 2006, când giuleștenii au fost eliminați de FCSB.

Dinu Gheorghe a avut 4 mandate ca președinte la Rapid, ultimul fiind în 2016. El a lucrat și la Dinamo, în 2015, însă a stat în „Ștefan cel Mare” doar 4 luni. Ulterior, Dinu „Vamă” a devenit analist TV.

Personalitățile din fotbalul românesc prezente la Rapid - Dinamo

Nu doar Dinu Gheorghe a fost prezent la meci, ci și mai mulți foști fotbaliști importanți. Adrian Mutu a stat la lojă, iar înainte de meci s-a salutat cu Dan Șucu, fostul lui șef de la Rapid.

Și Răzvan Raț a fost prezent la meci, el venind chiar cu Dan Șucu în Giulești. Robert Niță, fost atacant la Rapid și o prezență nelipsită de la meciurile giuleștenilor și din preajma lui Șucu și Angelescu, a fost și el la derby-ul cu Dinamo.

Adam Nemec, atacantul de la Voluntari, a profitat de timpul liber și a văzut partida Rapid - Dinamo din Giulești.

Antonio Sefer, fostul jucător de la Rapid, a stat lângă Adrian Mutu pe stadion, după ce l-a salutat pe fiul lui Dan Șucu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.