Campionate

Titular în prima etapă din La Liga, Rațiu a avut o ratare uriașă. Incredibil ce a încercat să facă

+5 Foto
Rațiu, ratare în secunda 10/ Foto: Captură X

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 18 august 2024

Andrei Rațiu (26 de ani), fundașul dreapta de la Rayo Vallecano, a fost aproape să marcheze în Spania în primul meci al sezonului, în deplasarea câștigată de echipa lui la Sociedad (2-1),

Noul sezon din La Liga a început pe data de 15 august, iar Rayo Vallecano a disputat primul meci duminică, împotriva celor de la Real Sociedad.

Galerie Foto. Andrei Rațiu, ratare URIAȘĂ în primul minut

Meciul s-a încheiat cu victoria celor de la Rayo Vallecano, scorul de 1-2. Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 67 de Jorge de Frutos, iar cel de-al doilea a fost reușita lui Sergio Camello. Ultimul gol al partidei a fost marcat de Sociedad în minutul 90+8, prin Zubimendi.

Andrei Rațiu putea să marcheze chiar din secunda 10 a meciului cu Sociedad.

VIDEO. Incredibil ce a încercat să facă Andrei Rațiu

Rațiu a trecut cu noroc de portar, însă a încercat să înscrie din rabona cu poarta goală în față. Un fundaș advers repliat pe linia porții a reușit să respingă. Fundașul român a ratat astfel șansa să marcheze primul lui gol în La Liga.

Rațiu a fost titular în partida de duminică, însă acesta a fost păstrat în teren până în minutul 80. Românul a fost înlocuit cu Ivan Balliu.

Fotbalistul român joacă la Rayo Vallecano din august 2023. De la începutul carierei a mai fost la echipele Villarreal, ADO Den Haag și SD Huesca.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani este cotat cu 3 milioane de euro pe Transfermarkt. În sezonul precedent, fundașul român a jucat 16 meciuri pentru Rayo Vallecano și a reușit să marcheze un gol.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.