Liga 1

Final de poveste! Șumudică, RENEGAT de Giulești » Mesaje neașteptate afișate de galeria Rapidului

+44 Foto
Galerie Rapid (foto: Cristi Preda/GSP)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Valentin David (video), Laura Șoica  —  duminică, 18 august 2024

La derby-ul dintre Rapid și Dinamo (1-1), suporterii giuleștenilor au afișat două mesaje cu trimitere la Marius Șumudică.

Acestea au apărut după ce în urmă cu o zi antrenorul Neil Lennon l-a atacat pe Șumudică într-o conferință.

FOTO. „Rapidistul Șumudică a murit”, mesajul afișat în Giulești la Rapid - Dinamo

Mesajul galeriei pentru Șumudică

„Eu nu pot antrena Rapidul în liga a II a... Pentru că am o carieră în spate”, a fost primul mesaj afișat de suporterii rapidiști.

Suporterii au făcut referire la o declarație dată de Marius Șumudică în trecut, atunci când a fost dorit la Rapid, însă echipa era în Liga 2, iar el a refuzat.

„Eu nu pot să vin să antrenez Rapidul în Liga 2, că am o carieră în spate. Nu pot să o iau de la Divizia B. Nu voi merge la Divizia B, că am ajuns la un nivel, am muncit mult să ajung aici. Nu se mai pune problema financiară la mine”, a declarat Marius Șumudică în 2020.

Celălalt mesaj afișat de suporteri a fost: „Rapidistul Șumudică a murit”.

Mesaj afișat de suporterii Rapidului

„Din momentul de față, vreau să spun că până acum probabil eram Șumi-gol. Aveam tot felul de porecle. Din acest moment, Șumudică nu mai este rapidistul Șumudică. Rapidistul Șumudică a murit aseară, o să vedeți prin ce decizii voi lua în viitor.

Din momentul de față, există un personaj care se numește «antrenorul Șumudică», un om profesionist, care pune suflet și a pus pe primul plan fotbalul înaintea familiei. Am greșit”, a declarat Șumudică în 2023, după ce Rapid l-a angajat pe Cristiano Bergodi ca antrenor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.