Liga 1

FCSB pleacă din Ghencea! Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica: alegere surprinzătoare

+8 Foto
FCSB - Poli Iași/ FOTO Cristi Preda (GSP)

Articol de David Marinescu  —  luni, 19 august 2024

Mihai Stoica, 59 de ani, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a anunțat că roș-albaștrii vor încerca să joace pe alt stadion partida din următoarea etapă disputată pe teren propriu, cea cu UTA Arad. Bucureștenii s-au arătat extrem de nemulțumiți de starea gazonului din Ghencea, „casa” celor de la FCSB în primele săptămâni ale acestei stagiuni.

După eșecul contra celor de la Poli Iași, scor 0-1, Florin Tănase și Darius Olaru s-au plâns de suprafața de joc: „Din păcate, nici gazonul de aici nu ne va ajuta la retur, dar vom discuta între noi”, a spus Florin Tănase, în timp ce Olaru a dat vina pe gazon pentru eliminare: „Am vrut să protejez mingea cumva, să-mi creez un avantaj. Nu pot să-mi dau cu... Cred că a fost mai mult din cauza terenului”.

Mihai Stoica: „Vom încerca să jucăm pe Arcul de Triumf cu UTA”

Vom încerca să jucăm pe Arcul de Triumf cu UTA. Naționala va juca pe Ghencea, iar terenul arată foarte rău. Abia aștept să ne întoarcem pe Arena Națională și să dăm drumul la treaba. Când revenim?... asta e o întrebare grea”, a declarat oficialul roș-albaștrilor la Prima Sport.

De regulă, Dinamo este echipa care își dispută meciurile de pe teren propriu pe arena din proximitatea Bisericii Cașin. FCSB - UTA va avea loc peste două etape. Va fi programat în ultimul weekend din luna august.

+8 Foto
Foto: Cristi Preda

„Am crezut că putem întoarce partida, chiar și în zece oameni. Din tot meciul ăsta, aș vrea să extrag doar ce îmi convine. Revenirea lui Octavian. După o perioadă îndelungată de absență, pe acest gazon prost, fără să fie special pregătit pentru această partidă, a spus că poate juca o repriză. Pentru el, Pantea și Tănase, mă bucur.

Octavian a arătat foarte bine. De regulă, la fotbaliștii care vin după o perioadă de absență durează până își reintră în joc. La el, fiind un fotbalist de clasă, nu a fost nevoie”, a mai spus Mihai Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.