Stiri extrasport

Fiica lui Adrian Ilie dă lovitura! E implicată într-o afacere de sute de milioane de euro

+38 Foto
Milana, fiica lui Adrian Ilie, se implică într-o afacere. Foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 19 august 2024

La vârsta de doar 23 de ani, Milana, fiica lui Adrian Ilie, este pregătită să dea o mare lovitură în afaceri.

Ea a încheiat un parteneriat cu un conglomerat turc, care are o istorie de peste 100 de ani, pentru un proiect de parc eolian în județul Tulcea.

FOTO. Milana, fiica lui Adrian Ilie, se implică într-o afacere de 800 de milioane de euro

Dacă acest proiect va fi dus la bun sfârșit, va deveni una dintre cele mai mari centrale de producere a energiei regenerabile din România, conform celor de la profit.ro.

Firma a gândit un proiect pe baza unui parc eolian, care va fi amplasat în extravilanul județului Tulcea. Valoarea totală a investiției este estimată la aproximativ 800 milioane euro, iar cea mai mare parte a sumei va fi finanțată de către Actto Renewables, un asociat din grupul turc Sanko, care va acorda împrumuturi firmei românești.

Milana Ilie, cel mai mare acționar al firmei românești

Milana Ilie este cel mai mare acționar al firmei din România și deţine cele mai multe acţiuni din afacere: 35%, conform sursei menționate anterior.

Între 2019 și 2023, fiica lui Adrian Ilie a urmat cursurile Facultății de drept ESADE, din Barcelona (Spania), iar în prezent este antrenoare la grupa de fete de la Școala Americană din București, după ce a făcut cursuri de antrenorat în capitala Cataloniei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.