Stranieri

Englezii au aflat salariul uriaș al lui Radu Drăgușin la Tottenham » Câștigă aproape cât fotbalistul de 60 de milioane de euro al londonezilor

Radu Drăgușin, în duel cu atacantul lui Bayern, Mathys Tel / Foto: Imago

Articol de Cezar Titor  —  luni, 19 august 2024

Presa britanică a dezvăluit salariile jucătorilor lui Tottenham, iar Radu Drăgușin ocupă o poziție mai mult decât onorabilă, a șasea, având aceeași remunerație cu Pedro Porro.

Spurs va debuta în noua stagiune de Premier League contra celor de la Leicester pe „King Power Stadium”. Partida va avea loc în această seară, de la ora 22:00, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizată de Prima Sport 2 și Digi Sport 2.

Radu Drăgușin nu va fi titular cu Leicester

Radu Drăgușin nu este anunțat titular pentru partida cu „vulpile”, cuplul Van de Ven - Romero fiind preferat de australianul Ange Postecoglu.

Tottenham, echipa probabilă cu Leicester (4-3-3): Vicario - Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Sarr, Bentancur, Maddison - Kulusevski, Solanke, Son

Înaintea startului sezonului, cei de la thenationalnews au întocmit un top al salariilor echipei londoneze, iar Radu Drăgușin este aproape de Richarlison, fotbalistul pe care Spurs a plătit 58 de milioane de euro:

  1. Heung-Min Son - 190.000 lire sterline / săptămână
  2. James Maddison - 170.000
  3. Cristian Romero, Timo Werner - 165.000
  4. Dejan Kulusevski - 110.000
  5. Richarlison - 90.000
  6. Radu Drăgușin / Pedro Porro - 85.000
  7. Ben Davies - 80.000
  8. Rodrigo Bentancur, Archie Gray, Destiny Udogie, Fraser Forster, Guglielmo Vicario, - 75.000
  9. Giovani Lo Celso, Pape Sarr, Brennan Johnson - 70.000
  10. Manor Solomon - 60.000
  11. Yves Bissouma - 55.000

La conferința de presă premergătoare debutului în Premier League, Ange Postecoglu l-a menționat și pe internaționalul român, numindu-l una dintre achizițiile bune ale sezonului trecut.

„Înțeleg îngrijorarea fanilor, ferestrele de transferuri sunt singurele oportunități de îmbunătățire a lotului. Eu cred că ne-am întărit în fiecare dintre acestea. Anul trecut, am adus niște fotbaliști fantastici. În ianuarie, i-am adus pe Drăgușin și Werner. În această perioadă de pregătire, simt o creștere în rândul jucătorilor. Înțelegerea acestora în privința modului în care ne antrenăm, în care facem lucrurile, este remarcabilă.

De regulă, în al doilea meu sezon, încep să câștig trofee. Asta este ideea. Primul an este despre stabilirea unor principii clare și clădirea unei fundații, cu speranța că al doilea va fi despre câștig. Este mai ușor de zis decât de făcut, mai ales în Premier League. Anul trecut am avut unele momente bune, dar și unele extrem de dificile. Sper să fi învățat din acestea. Cu toate acestea, sunt sigur că suntem mai bine pregătiți decât eram înaintea sezonului precedent”, a declarat Ange Postecoglu la conferința de presă premergătoare partidei cu Leicester.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.