Campionate

Chelsea în vrie. Scandal cu o vedetă, după eșecul cu Manchester City: a apărut comunicatul oficial

Raheem Sterling // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 19 august 2024

Fostul internațional englez, 29 de ani, n-a fost reținut în lotul pentru meciul cu Manchester City (0-2) și a ieșit public, cu un comunicat.

Debut de coșmar pentru Enzo Maresca, pe banca lui Chelsea. Ca și cum nu i-ar fi fost de ajuns eșecul cu Manchester City (0-2), de duminică, noul manager al albaștrilor are de rezolvat și un diferend cu Raheem Sterling.

Atacantul în vârstă de 29 de ani n-a fost nominalizat în lotul pentru meciul cu campioana Angliei, iar impresarii săi au ieșit public, cu un comunicat în care susțin că decizia lui Maresca a venit total neașteptat și doresc clarificarea de urgență a situației jucătorului.

Enzo Maresca despre situația lui Raheem Sterling: „Nu e loc pentru toți”

Întrebat despre situația lui Sterling, tehnicianul italian a comentat: „Îl vreau pe Sterling, dar avem 30 de jucători în lot și unii vor trebui să fie vânduți. Nu e loc pentru toți.

Managerul trebuie să ia niște decizii. Se întâmplă uneori ca acestea să nu fie pe placul jucătorilor. A fost o decizie tehnică, doar atât. Cu Raheem vom clarifica lucrurile în următoarele zile”.

Comunicatul reprezentanților lui Raheem Sterling: „Așteptăm cu nerăbdare să obținem claritate asupra situației”

La rându-le, impresarii lui Sterling au fost foarte clari. „Raheem Sterling are contract cu Chelsea pentru încă trei ani. S-a întors în Anglia cu două săptămâni mai devreme pentru a efectua antrenamente individuale și a avut un pre-sezon pozitiv sub noul antrenor, cu care a dezvoltat o relație bună de lucru.

El se angajează, ca întotdeauna, să fie la cel mai înalt nivel pentru Chelsea FC și pentru fani, pentru care are o mare stimă. Iar având în vedere includerea sa în materialul oficial al clubului de dinaintea meciului, săptămâna aceasta, ne așteptam ca Raheem să fie implicat în partida din acest weekend, într-o anumită măsură.

Ca reprezentanți, am avut întotdeauna un dialog pozitiv cu Chelsea FC și am avut asigurări din partea conducătorilor în legătură cu viitorul lui Raheem la club, așa că așteptăm cu nerăbdare să obținem claritate asupra situației. Până atunci, vom continua să susținem dorința lui Raheem de a începe noul sezon pozitiv”, se arată în comunicatul publicat în tabloidul Daily Mail.

Raheem Sterling este dorit de Juventus și de Celtic

Cumpărat de Chelsea de la Manchester City, în 2022, Sterling este dorit de Juventus Torino. De asemenea, Celtic Glasgow și-a arătat la rându-i interesul pentru atacantul în vârstă de 29 de ani.

Iar clarificarea rapidă a situației sale i-ar permite să rezolve un eventual transfer până la închiderea perioadei de mercato, pe 30 august.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.