Liga 1

Răzvan Sava semnează azi contractul vieții! Portarul a ajuns în Italia, ultimele informații: când va fi prezentat

+7 Foto
Răzvan Sava (22 de ani) o va părăsi pe CFR Cluj după meciul cu Maccabi Petah Tikva

Articol de Cezar Titor  —  luni, 19 august 2024

Răzvan Sava, 22 de ani, portarul celor de la CFR Cluj, a aterizat în Italia, pe aeroportul din Trieste, urmând să semneze în cursul zilei de astăzi cu Udinese, după ce va trece vizita medicală.

Cele două cluburi s-au înțeles încă de săptămâna trecută, singurul lucru care lipsește fiind semnătura goalkeeper-ului.

Răzvan Sava va semna cu Udinese în cursul zilei de astăzi

Răzvan Sava a aterizat la Trieste. Va susține astăzi vizita medicală pentru Udinese, apoi va semna un contract valabil până în 2028. Anunțul oficial este așteptat în cursul zilei de mâine”, a anunțat Nicolo Schira, celebru jurnalist italian, prin intermediul platformei X.

Sava a fost cumpărat de CFR Cluj în ianuarie 2022, ardelenii plătindu-le celor de la Torino 250.000 de euro pentru a-l aduce în România. La doi ani și jumătate distanță, CFR va obține un profit considerabil, suma de transfer la Udinese fiind de 2,5 milioane de euro, plus bonusurile aferente.

Conform site-ului de specialitate transfermarkt, Sava este cotat la 2 milioane de euro, cea mai mare valoare din carieră. A fost titular în toate partidele din acest start de stagiune. Sava a strâns 57 partide în tricoul trupei în alb și vișiniu. Pentru a îl înlocui pe Sava, CFR Cluj l-a readus în Superligă pe Mihai Popa. Acesta vine după un an petrecut în Italia, la Torino. Nu a jucat în niciun meci oficial pentru „I Granata”, dar a fost rezervă în 33 dintre cele 38 de etape din stagiunea precedentă de Serie A.

Mihai Popa a fost crescut la Academia Hagi, urmând transferuri la Astra, Rapid și FC Voluntari, de unde s-a transferat la Torino, în vara anului trecut, însă nu a apucat să debuteze pentru „Il Toro”. Cu toate acestea, vârsta (23 de ani) și evoluțiile din Liga 1 îl plasează în topul celor mai promițători portari români. Este cotat la 800.000 euro, iar Neluțu Varga și l-a dorit și în trecut.

+7 Foto
CFR Cluj - Maccabi Petach Tikva/ foto: Imago Images
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.