Liga 1

Marian Iancu îl distruge pe Dan Șucu: „Un patron de rumeguș, face bișniță! Îl detest!”

+44 Foto
Marian Iancu, în studio-ul GSP

Articol de David Marinescu  —  luni, 19 august 2024

Marian Iancu, 59 ani, fost finanțator al Politehnicii Timișoara în ultima perioadă de glorie a clubului de pe Bega, l-a criticat în termeni extrem de duri pe Dan Șucu, patronul Rapidului.

Fostul „boss” al trupei viola a criticat strategia de transferuri a lui Șucu, numindu-l „patron de rumeguș”, acuzându-l totodată de „bișniță”, făcând referire la sumele consistente pe care Șucu le-a încasat pe jucători, de când se află la cârma clubului în alb și vișiniu. A mers până la a afirma chiar că „îl detestă” pe omul de afaceri, raportându-se la calitatea sa de fan al Rapidului.

Marian Iancu: „Șucu este un patron din rumeguș, nu unul de esență tare”

„Nu îmi vine să cred că Dan Șucu face deliberat aceleași greșeli de mai bine de doi ani. În mod evident, este un modus operandi, m-am convins de asta. Șucu este un patron din rumeguș, nu unul de esență tare.

Atât poate, atât face. Bișniță neaoșă cu eticheta de piață de capital. Îl înțeleg ca fost președinte de club cu suporteri mulți, însă îl detest ca fan alb-vișiniu. Nu a învățat nimic din dezastrul de anul trecut numit Dugandzic. Se repetă copy-paste cu Krasniqi, Funsho și cu Rrahmani. Continuă minciuna iluzorie, legată de mari obiective pe plan sportiv, prin comunicate publice ipocrite, ridicate la nivel de talent managerial”, a spus Marian Iancu, potrivit Orange Sport.

Iancu a continuat atacul virulent la adresa lui Șucu, criticându-i și pe oamenii din organigrama clubului, pe care îi numește fără fond, lipsiți de empatie sau de conceptul de „rapidism”.

+44 Foto
Rapid - Dinamo/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

„A reușit să strâmbe centenarul de dragul corporatist al banilor, s-a înconjurat de avataruri și imprimante, genul Viorel Moldovan, Marian Mihail sau Daniel Sandu, forme fără fond și drept de dispoziție.

Din organigrama clubului lipsesc premeditat empatia, rapidismul, starea de spirit și atașament, dar și frustrarea predată din generație în generație în cursul sutei de ani a istoriei, din care s-a și născut sloganul «Singuri împotriva tuturor». Rapidul e captiv financiar unui stil corporatist sec, incolor și inodor. Este vorba de bani, nu de emoție. Nu mai promiteți rezultate sportive, domnule Șucu, promiteți doar respect, asta ar fi de ajuns în Giulești!”, a mai spus Marian Iancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.