Stranieri

Denis Drăguș are probleme la Trabzonspor! Antrenorul a cerut neapărat un înlocuitor: negocieri cu un jucător de la Euro

Denis Drăguș în Rapid Viena - Trabzonspor, scor 2-0 / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 19 august 2024

Cumpărat de la Standard Liege cu 1,7 milioane de euro, Denis Drăguș nu convinge la Trabzonspor, iar antrenorul Abdullah Avci a cerut conducerii să rezolve urgent transferul olandezului Wout Weghorst.

Denis Drăguș a bifat 5 apariții la Trabzonspor, în acest sezon, după transferul de la Standard Liege. Patru în preliminariile Europa League (EL), una în Superlig, contra lui Sivasspor.

Însă n-a reușit să înscrie decât un singur gol, în returul cu Ruzomberok (1-0) din turul 2 preliminar al amintitei Europa League. Potrivit publicației Karadenizegazete, antrenorul Abdullah Avci este nemulțumit de randamentul lui Drăguș, dar și de ceilalți atacanți pe care-i are în acest moment la dispoziție.

Trabzonspor negociază cu Burnley pentru Wout Weghorst

Și a cerut conducerii clubului să rezolve urgent achiziționarea lui Wout Weghorst, pentru care se află de mai multă vreme în negocieri. „Vârful” olandez în vârstă de 32 de ani e sub contract până-n 2025 cu Burnley, dar ideea de a juca în Championship nu-l încântă.

Diferența dintre cerere și ofertă nu este mare. Trabzon este dispusă să achite 4 milioane de euro, englezii solicită 5 milioane, dar turcii speră să ajungă în cele din urmă la un numitor comun.

Denis Drăguș a făcut un sezon 2023 - 2024 foarte bun

Denis Drăguș a jucat și sezonul trecut în Sperlig, sub formă de împrumut, la Gaziantep. Coechipier cu portarul Florin Niță, cu Alexandru Maxim și de la un moment dat și cu Deian Sorescu, fostul atacant al Farului a făcut o figură reușită.

În 32 de partide bifate în campionat, el a dat 14 goluri și două pase decisive. Iar În Cupa Turciei a bifat 3 apariții și a marcat un gol. Cu aceste cifre a și reușit să atragă atenția celor de la Trabzonspor, care în cele din urmă au decis să-l achiziționeze de la Standard.

La Euro 2024, Drăguș a evoluat în toate meciurile reprezentativei României, patru la număr. Dar n-a reușit să înscrie decât o singură dată, în duelul cu Ucraina încheiat 3-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.