Liga 1

Gigi Becali reacționează după acuzele lui Dioszegi: „Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? I-am dat o parte azi”

Gigi Becali

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 19 august 2024

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat pentru Gazeta Sporturilor după ce Laszlo Dioszegi, finanțatorul celor de la Sepsi, s-a plâns public de faptul că echipa roș-albastră încă nu i-a plătit banii pentru transferul lui Marius Ștefănescu.

Înainte de startul noului sezon, Gigi Becali și Laszlo Dioszegi au bătut palma pentru ca extrema Marius Ștefănescu (25 de ani) să treacă la FCSB pentru 1,3 milioane de euro + TVA. Azi, finanțatorul de la Sepsi s-a plâns de faptul că nu a primit nicio parte din bani. În replică, Gigi Becali a declarat că azi a virat o parte din bani și că zilele viitoare va mai transfera o sumă.

Gigi Becali reacționează după ce Laszlo Dioszegi s-a plâns că nu a primit banii pentru Ștefănescu

„Că nu i-am dat... I-am dat 300.000 de euro azi. O să-i dăm peste trei sau patru zile, după ce încasăm și noi, alți 400.000 de euro. Ce, au trecut 5 luni? Au trecut 5 luni? Și atunci ce? Le-am dat bani...

Le-am spus de dinainte, am vorbit cu el. Le-am zis că le dau bani când voi încasa. Am dat 300.000 de euro și mai dau încă 400.000 de euro din banii din biletele de la următorul meci. Și gata... Ce, trebuie Becali să dea banii tot timpul? Să le dau lor banii?”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Fac apel la domnul Gigi Becali, știu că e un om de cuvânt, vreau să își respecte promisiunea! Sepsi a contat pe seriozitatea celor de la FCSB și a lui Gigi Becali. Este greșeala noastră, însă asta nu se va mai întâmpla. Așteptăm curând banii, nu vreau probleme, scandal, nu vrem să se ajungă la FRF sau UEFA. Mi-am încălcat cuvântul când l-am dat pe Ștefănescu la FCSB, nedorind să îi blochez progresul, iar acest lucru nu a fost în regulă pentru imaginea mea publică.

– Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.