Jocurile Olimpice

Mihaela Cambei, primire de VIS la Onești! Imagini senzaționale cu vicecampioana olimpică la haltere, care a fost plimbată cu o mașină de colecție și a fost aclamată de localnicii ieșiți pe străzi

+6 Foto
Mihaela Cambei, primire senzațională la Onești, foto: Libertatea

Articol de Romeo Ene  —  luni, 19 august 2024

Mihaela Cambei (21 de ani), vicecampioană olimpică la haltere, a avut parte de o primire extraordinară la Onești. Oamenii au ieșit pe străzi pentru a o vedea pe vicecampioana olimpică de la Paris.

Sportiva legitimată la CSM Onești a avut parte de o primire călduroasă și inedită în același timp. Un Chevrolet Corvair roșu, decapotabil, an de fabricație 1966, cu șofer la patru ace, a așteptat-o pe Mihaela Cambei.

Sportiva a făcut un tur de onoare pe principalele străzi din Onești, potrivit Libertatea. Turul s-a terminat la parcul „Montreal” din fața sediului CSM Onești.

VIDEO + FOTO. Mihaela Cambei, primire senzațională la Onești, după performanța de la Jocurile Olimpice

+6 Foto
Mihaela Cambei, primire de vis la Onești, foto: Libertatea

Mihaela Cambei a fost întâmpinată de o mulțime de oameni, care au aplaudat-o pentru performanța de la Paris. Ea a ajuns la monumentul „Nadia Comăneci” după ce a trecut printr-un „tunel” de flori.

Sportiva din România a oferit autografe și a făcut fotografii cu fanii pe care i-a câștigat după ce a cucerit argintul olimpic. Alături de Mihaela Cambei, în maşină au stat antrenorii săi, Cristina și Gheorghe Maftei

„Vă mulțumesc că m-ați așteptat, am avut o mică întârziere, dar nu ați plecat, iar pentru asta vă sunt recunoscătoare. Aici am crescut, am înflorit de-a lungul anilor”, a declarat Mihaela Cambei, potrivit Antena 3 CNN.

Pentru Mihaela Cambei, prima participare la Jocurile Olimpice a fost cu totul specială. Sportiva din comuna Dofteana, Bacău, a obținut medalia de argint în proba feminină de haltere, categoria 49 de kilograme, apoi a fost portdrapelul României la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice.

Vreau să le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost în sală cu noi live, care au urmărit pe ecranele de acasă. Vreau să mulțumesc familiei, care mi-a dat viață. Vreau să mulțumesc clubului CSM Onești, doamnei Ingrid (n.r. - Istrate, directorul clubului). Vreau să mulțumesc întregului staff, domnului președinte de la Federația Română de Haltere, antrenorilor de la lot, de la club și tuturor oamenilor.

- Mihaela Cambei, la revenirea în România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.