Liga 1

Mihai Stoica condamnă un antrenor din Superliga pentru ultima decizie: „Nu am auzit de așa ceva până la venirea lui” » A dezvăluit un moment încins între jucătorii de la FCSB: „S-au luat la bătaie!”

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, consideră că antrenorul Bernd Storck (61 de ani) este principalul vinovat pentru ușecul usturător suferit de Sepsi, scor 0-3, pe terenul celor de la U Cluj.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 19 august 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, consideră că antrenorul Bernd Storck (61 de ani) este principalul vinovat pentru ușecul usturător suferit de Sepsi, scor 0-3, pe terenul celor de la U Cluj.

Fundașul central Branislav Ninaj și portarul Roland Niczuly au fost excluși din lot de antrenorul Bernd Storck pentru acest meci. Tehnicianul german a invocat motive de indisciplină.

Mihai Stoica este de părere că Storck s-a sabotat singur prin această decizie, de a scoate din lot doi dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei. Consideră că era mai bine dacă doar îi amenda pe cei doi.

Mihai Stoica consideră că Bernd Storck e vinovat pentru eșecul cu U Cluj: „Trebuie să fie disciplină, dar sunt și alte măsuri”

„Se anunța un meci foarte echilibrat, U Cluj începuse foarte bine. Sepsi își propune mereu multe. Bernd Storck a făcut ca meciul să fie mai ușor pentru U Cluj. În momentul în care tu îți permiți să renunți la căpitanul echipei, la portarul care a apărat în ultimii ani, și poate cel mai valoros stoper, uite ce se întâmplă.

Sepsi a arătat ca o echipă în degringoladă. Trebuie să fie disciplină, dar sunt și alte măsuri. Îți asumi un risc și dacă nu îți iese, ai o mare problemă.

Nu am auzit de acte de indisciplină la Sepsi până la venirea lui Storck. Cu experiența mea, cred că nu e o metodă bună să scoți din lot cei mai buni jucători. Poate vrei disciplină, nu rezultate. Dacă e lipsă de disciplină, e problema ta. Nu vreau să fiu ipocrit ca toți, că legea e lege. Legea e doar pentru cei slabi.

Eu nu cred că un antrenor trebuie să aibă astfel de putere, să dea jucători afară din lot. Clar că au făcut ceva, dar amendează-i. Nu te încurca singur. Eu uneori îmi doresc să văd altercații la antrenamente, asta înseamnă că jucătorii se dăruiesc.

La un moment dat s-au luat la bătaie Gabi Tamaș și Gabi Enache. Au reușit să intervină ceilalți, nu au apucat să își dea pumni. Eu, de pe margine, am spus «Lăsați-i, care e problema dacă se iau puțin la încins?».

Problemă mare a fost când Muniru a venit și l-a lovit direct pe Florin Tănase. Dintr-odată nu i-au mai convenit glumele care îi conveniseră până atunci și l-a lovit. Afară, tată”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.