Liga 1

Atacantul din Superliga care i-a atras atenția lui Mihai Stoica: „Chiar este un jucător bun”

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, l-a remarcat pe atancatul Vladislav Blănuță (22 de ani), după ce U Cluj a învins-o pe Sepsi cu scorul de 3-0, în runda cu numărul #6 din Superliga.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  luni, 19 august 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, l-a remarcat pe atacantul Vladislav Blănuță (22 de ani), după ce U Cluj a învins-o pe Sepsi cu scorul de 3-0, în runda cu numărul #6 din Superliga.

Vladislav Blănuță a fost protagonist în meciul care a propulsat U Cluj pe locul doi (12 puncte). A marcat ultimele două goluri ale gazdelor și a ajuns la 4 reușite în acest început de sezon.

Tânărul atacant aparține de FC Craiova, dar joacă în acest sezon sub formă de împrumut pentru Universitatea Cluj.

Mihai Stoica a remarcat prestația bună pe care Blănuță a avut-o în acest meci și consideră că atacantul este un fotbalist de calitate.

Vladislav Blănuță, remarcatul lui Mihai Stoica: „Chiar este un jucător bun”

„Blănuță este un jucător bun pentru regula U21. Și nu doar pentru regulă, chiar este un jucător bun”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

500.000 de eurovalorează Vladislav Blănuță, potrivit transfermarkt.com

După aceste reușite, Blănuță a ajuns la 13 goluri pe prima scenă a fotbalului românesc. Pe lângă acestea, atacantul mai are și 3 pase decisive.

Adrian Mititelu susținea că Vladislav Blănuță a fost dorit de FCSB

În urmă cu o lună, Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, declara că până să ajungă la U Cluj, Blănuță fusese dorit de mai multe echipe, printre care și FCSB.

„Blănuță a fost dorit de cel puțin 5-6 echipe din Liga 1 și l-am împrumutat un an la Universitatea Cluj pentru că am considerat că acolo este cel mai bun loc pentru el în acest moment, deși a fost o ofertă de cumpărare și din Cehia, dar nu a fost ce ne doream noi. A fost o propunere interesantă și din Ungaria.

Este o propunere și din Liga 1, din România. Este în atenția FCSB-ului, care și-a manifestat dorința de a-l lua, dar am zis că nu este momentul să plece acolo și că e mai bine la Cluj. Am avut o discuție cu patronul FCSB.

E și în atenția unei echipe importante din Cehia, chiar foarte importantă. Eu consider că este un nouar cum rar apare în fotbal și că în următorul an va demonstra că este un jucător cu calități deosebite și are o perspectivă uriașă”, a declarat Adrian Mititelu într-un interviu publicat pe pagina de Facebook a clubului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.