Stranieri

George Pușcaș, debut ratat la noua echipă! Atacantul naționalei, la un pas de gol

George Pușcaș, foto: Instagram puski96

Articol de Romeo Ene  —  luni, 19 august 2024

George Pușcaș (28 de ani) a debutat în această seară pentru Bodrumspor în campionatul Turciei. Atacantul a fost trimis pe teren în minutul 63, însă nu și-a putut ajuta echipa să obțină un rezultat favorabil. Mai mult decât atât, acesta a luat la țintă bara în repriza secundă.

Bodrumspor a cedat fără drept de apel pe terenul celor de la Eyupspor, scor 1-4, în etapa 2 din campionatul Turciei. Echipa lui Pușcaș a condus, însă a clacat în repriza secundă și a plecat fără punct din această deplasare. Este al doilea eșec la rând pentru Bodrumspor.

George Pușcaș, debut cu ghinion în Turcia

Vârful român nu a fost titularizat de antrenorul Ismet Tasdemir. Echipa sa a făcut o primă repriză solidă și a deschis scorul în minutul 30, prin Zdravko Dimitrov (25 de ani). A fost primul gol marcat de la promovarea în prima ligă din Turcia.

Nou-promovata s-a prăbușit în repriza a doua. Gianni Bruno (33 de ani) a adus egalarea pentru gazde în minutul 46, iar Mame Thiam (31 de ani) a înscris cel de-al doilea gol 9 minute mai târziu.

Tehnicianul oaspeților a forțat egalarea și l-a introdus pe Pușcaș în minutul 63. Atacantul nu a expediat niciun șut pe poartă, însă a trimis în bară pe final de meci. Potrivit Sofascore, Pușcaș a atins balonul de 10 ori și a câștigat un duel aerian.

Internaționalul român a semnat un contract pe doi ani, exact cât mai avea din acordul cu Genoa. Italienii i-au dat drumul gratis și vor suporta și 65 la sută din salariul atacantului la Bodrum!

Clasamentul din campionatul Turciei

Adică 560.000 de euro din cele 850.000 de euro net pe sezon trecute în contractul cu turcii. La începutul discuțiilor, jucătorul le ceruse turcilor 900.000 de euro net pe sezon și transferul ar fi căzut cu siguranță dacă Genoa nu accepta să contribuie substanțial.

Bodrumspor este în acest moment pe ultimul loc în campionatul Turciei, fără punct după primele 2 meciuri. Pentru formația lui Pușcaș urmează duelul de pe teren propriu cu Konyaspor, care va avea loc sâmbătă, 24 august.

1,5 milioane de euroe cota lui George Pușcaș, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.