Stranieri

Dezastru pentru Ianis Hagi! Echipa a doua a lui Rangers, umilită

Ianis Hagi, foto: X

Articol de Romeo Ene  —  luni, 19 august 2024

Ianis Hagi (25 de ani) a trăit prima deziluzie la echipa a doua a lui Glasgow Rangers. Formația din Scoția a pierdut fără drept de apel, scor 2-6. A fost un meci de coșmar pentru Rangers B, cu Ianis Hagi pe teren.

Blackburn Rovers le-a administrat celor de la Rangers acest eșec drastic. Trimis la echipa secundă a scoțienilor de Philippe Clement, Ianis a fost titular în partida care s-a desfășurat astăzi. Rangers B a condus, însă a primit 6 goluri.

Ianis Hagi, meci de uitat în Scoția

La pauză, Blackburn Rovers conducea cu 3-1. Imediat după reluarea partidei s-a făcut 4-1. În minutul 58, Ianis Hagi a contribuit la cel de-al doilea gol marcat de Rangers B. El i-a trimis un assist perfect lui Findlay Curtis, care a trimis un șut bine plasat.

Nu a fost suficient pentru Rangers B, care a mai încasat 2 goluri în actul secund. S-a terminat 6-2, într-un meci pe care Ianis Hagi va dori să-l uite cât mai repede.

„Este inacceptabil un astfel de rezultat la acest club. Suntem foarte dezamăgiţi. Totul este o lecţie, iar aceasta a fost una grea. Nu vom accepta faptul că am primit 6 goluri”, a declarat Malky Thomson, antrenorul lui Rangers B.

Decarul echipei naționale la Campionatul European nu intră în planurile tehnicianului Philippe Clement, acesta declarând public acest lucru: „Dacă face parte din planurile mele? Nu, am avut discuții clare înaintea sezonului cu agenții săi despre acest lucru.

Deci, a fost extrem de clar pentru el că ideea era să îl vindem. Asta își dorea și el, deci situația este limpede”. În ultimele săptămâni, Ianis a evoluat la echipa secundă a trupei de pe Ibrox, reușind o „triplă” în partida de pregătire cu Derby County. Astăzi nu a mai reușit să înscrie, iar formația sa a suferit un eșec dur.

2 milioane de euroe cota lui Ianis Hagi, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.