Campionate

Barcelona s-a orientat spre altă vedetă, după ce transferul lui Nico Williams a picat

Hansi Flick // Foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  marţi, 20 august 2024

Barcelona vrea să îl transfere pe Rafael Leao (25 de ani), extrema stânga de la AC Milan.

Rafael Leao este jucătorul celor de la AC Milan din august 2019. Italienii au plătit aproximativ 50 de milioane de euro pentru fotbalistul care avea atunci 20 de ani.

Barcelona îl vrea pe Rafael Leao de la AC Milan

Barcelona vrea să se întărească serios în această vară, după ce i-a luat până acum pe Dani Olmo și Pau Victor.

Barcelona vrea o extremă stânga și a încercat transferul lui Nico Williams, de la Athletic Bilbao, dar jucătorul nu a vrut sa plece de la echipa actuală, după insistențele familiei.

Catalanii s-au reorientat și au luat în calcul transferul lui Luis Diaz, de la Liverpool. Dar echipa din Anglia nu vrea să îl vândă pe jucătorul columbian.

Astfel, Barcelona a ajuns la Rafael Leao. Jucătorul portughez este și el un transfer greu de realizat. Barcelona are pregătite 60 de milioane de euro, cât ar fi costat Williams, dar Leao ar fi mult mai scump. Pentru a-l putea cumpăra, catalanii ar avea nevoie sa mai vândă și alți fotbaliști, scrie As.com.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani este cotat cu 90 de milioane de euro pe Transfermarkt. De la începutul carierei, Leao a mai fost la echipele Sporting, LOSC Lille și AC Milan.

În sezonul precedent, fotbalistul a jucat 34 de meciuri în Serie A. În toate partidele, Rafael Leao a reușit să marcheze nouă goluri și să ofere 10 pase decisive.

În această perioadă de transferuri, Barcelona a transferat doar doi jucători, aceștia sunt: Pau Victor pentru 2,7 milioane de euro și Dani Olmo în schimbul a 55 de milioane de euro. În plus, catalanii i-au mai promovat și pe Marc Casado, Hector Fort și Mikayil Faye de la echipa de juniori.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.