Liga 1

Impresarul lui Neil Lennon, reacție de ultimă oră pentru GSP » Ce spune despre plecarea antrenorului de la Rapid: „Am auzit și noi”

Martin Reilley, impresarul lui Neil Lennon, a reacționat, după ce a apărut informația potrivit căreia antrenorul nord-irlandez urmează să fie demis din funcția de antrenor al Rapidului.

Articol de Justin Gafiuc  —  marți, 20 august 2024

Martin Reilley, impresarul lui Neil Lennon, a reacționat, după ce a apărut informația potrivit căreia antrenorul nord-irlandez urmează să fie demis în curând din funcția de tehnician al Rapidului.

Dan Șucu este extrem de nemulțumit de faptul că Rapid este singura echipă care nu a reușit să câștige în primele 6 etape din Superliga și vrea să scape urgent de antrenorul nord-irlandez.

Reilley a spus, în exclusivitate pentru GSP.RO, că până acum nimeni din conducerea Rapidului nu a inițiat discuții cu privire la o posibilă plecare. Mai mult, impresarul spune că Lennon este foarte fericit la Rapid și vrea să continue.

Impresarul lui Neil Lennon spune că antrenorul vrea să continue la Rapid: „Sunt numai zvonuri!”

„Am auzit și noi despre aceste zvonuri legate de o plecare a lui Neil de la Rapid. Sunt numai zvonuri! Neil e foarte fericit la Rapid, se simte bine și vrea să muncească mai departe. De ce ai da afară un antrenor care are o singură înfrângere în șase partide? Nu are sens.

Nu știm nimic despre o demitere și nimeni din club nu ne-a cerut vreodată o negociere pentru o eventuală despărțire. Nu înțeleg de unde atâta agitație! Repet, Neil e fericit la Rapid, unde dorește să continue”, a spus Martin Reilley, impresarul lui Neil Lennon.

Lennon a condus astăzi antrenamentul Rapidului

Cu Neil Lennon încă nu s-a discutat la nivel oficial privind o reziliere amiabilă. De altfel, antrenorul nord-irlandez a condus și astăzi antrenamentul giuleștenilor.

Totuși, informații pe surse întăresc faptul că azi se anunță mutări de impact în clubul giuleștean.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.