Liga 1

Ce a scris presa din Scoția despre Neil Lennon, antrenorul ca și demis din Giulești: „Mandatul său la Rapid s-a transformat într-un coșmar”

Presa din Scoția a recționat, după ce Neil Lennon (53 de ani) a ajuns la un pas să fie demis din funcția de antrenor al Rapidului.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  marți, 20 august 2024

Presa din Scoția a recționat după ce Neil Lennon (53 de ani) a ajuns la un pas să fie demis din funcția de antrenor al Rapidului.

Vestea potrivit căreia Neil Lennon va fi dat afară de la Rapid în cel mai scurt timp a ajuns până în presa din Scoția.

Jurnaliștii de la The Scottish Sun i-au dedicat un material actualului antrenor al Rapidului. Aceștia au titrat: „Confuzie majoră în România. Zvonuri-șoc cu privire la legenda lui Celtic, Neil Lennon, care ar fi concediat de Rapid București”.

Britanicii recunosc că mandatul lui Lennon pe banca giuleștenilor este un eșec total. Nord-irlandezul nu a reușit să câștige niciunul din primele 6 meciuri din Superliga, iar Rapid se clasează pe locul 12, cu 5 puncte.

Presa din Scoția a reacționat după ce Neil Lennon a ajuns al un pas să fie demis: „Mandatul său la Rapid s-a transformat într-un coșmar”

„Zvonurile susțin că șefii clubului au luat decizia de a-l concedia pe Lennon, confirmarea oficială fiind așteptată în următoarele ore. În ciuda acestor informații, Lennon a condus antrenamentul în această dimineață.

Neil Lennon a luat o decizie șocantă în luna mai, când a mers să antreneze în România, după ce nu mai activase timp de mai bine de un an. Dar mandatul său la Rapid s-a transformat într-un coșmar.

Formația bucureșteană nu a reușit să câștige niciunul dintre cele șase meciuri de campionat din acest sezon, cinci remize și o înfrângere. Aceste rezultate au dus la creșterea presiunii asupra lui Lennon, care a fost nevoit să insiste de mai multe ori în ultimele săptămâni că nu are nicio intenție de a demisiona”, au scris jurnaliștii scoțieni.

Lennon a condus astăzi antrenamentul Rapidului

Cu Neil Lennon încă nu s-a discutat la nivel oficial privind o reziliere amiabilă. De altfel, antrenorul britanic a condus și astăzi antrenamentul Rapidului.

Chiar și așa, informații pe surse întăresc faptul că azi se anunță mutări de impact în clubul giuleștean.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.