Liga 1

Primul mesaj venit dinspre ultrași, după ce Marius Șumudică a semnat cu Rapid

Marius Șumudică

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 20 august 2024

Gheorghe Răducan, fostul lider al galeriei Rapidului, a reacționat imediat după ce Marius Șumudică a ajuns în Giulești pentru a semna cu formația alb-vișinie.

E gata, Rapid are un nou antrenor. Marius Șumudică a semnat și îi ia locul lui Neil Lennon, nord-irlandezul adus la începutul sezonului.

Galerie Foto. Marius Șumudică a ajuns în Giulești

+25 Foto
Marius Șumudică, prezentat oficial la Rapid, foto: Facebook FC Rapid 1923

Gheorghe Răducan, prima reacție după ce Șumudică a semnat cu Rapid

Gheorghe Răducan, unul dintre prietenii lui Marius Șumudică, i-a urat succes noului antrenor al echipei din Giulești. Fost atacant important al echipei și fost tehnician la Rapid în urmă cu 14 ani, Șumudică a revenit la echipa pe care a declarat în repetate rânduri că o iubește.

Să fie într-un ceas bun, Șumi”, a scris Gheorghe Răducan, o voce importantă din rândul ultrașilor rapidiști, alături de o fotografie cu mai mulți oameni din galerie.

Nu toți suporterii de la Rapid în vor pe Șumudică

Marius Șumudică a fost pus pe bancă Rapidului chiar după ce unii dintre ultrași l-au renegat. O facțiune din galeria Rapidului a afișat mai multe mesaje împotriva antrenorului, duminică, la derby-ul cu Dinamo, scor 1-1.

Mesajul ultrașilor de la Rapid

„Eu nu pot antrena Rapidul în Liga a II a... Pentru că am o carieră în spate” a fost unul dintre mesajele afișate de suporterii din Giulești. Acesta a făcut referire la o declarație din 2020 a antrenorului:

Eu nu pot să vin să antrenez Rapidul în Liga 2, că am o carieră în spate. Nu pot să o iau de la Divizia B. Nu voi merge la Divizia B, că am ajuns la un nivel, am muncit mult să ajung aici. Nu se mai pune problema financiară la mine”

Celălalt mesaj afișat de suporteri a fost: „Rapidistul Șumudică a murit”, aluzie la o altă declarație a lui Marius Șumudică, oferită la TV în 2023, după ce Șucu l-a preferat pe Cristiano Bergodi în locul lui.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.