Liga 1

Marius Șumudică și-a ales staff-ul de la Rapid

Marius Șumudică

Articol de Andrei Crăiţoiu, Adrian Duţă  —  marţi, 20 august 2024

Marius Șumudică e noul antrenor de la Rapid și și-a ales staff-ul care îl va însoți în Giulești.

Tehnicianul va veni cu 3 oameni la Rapid, doi antrenori secunzi și un preparator fizic. Cei care au venit cu Neil Lennon înainte de startul sezonului vor pleca și ei din Giulești.

Cum arată staff-ul lui Marius Șumudică la Rapid

Cristi Petre și Gabriel Mărgărit vor fi asistenții lui Marius Șumudică la Rapid, iar preparator fizic va fi Ciprian Moscu.

Astfel, Rapid nu schimbă doar antrenorul principal, ci și mare parte din staff-ul tehnic. O nouă revoluție la nivel tehnic, după cea de la finalul sezonului trecut, când foștii colaboratori ai lui Cristiano Bergodi au fost demiși.

Neil Lennon a venit cu 3 colaboratori la începutul sezonului, toți străini: Iain Brunskill – secund, Andy Liddell - preparator fizic, Kyriakos Televantos – analist video. Singurul angajat din garda veche a fost Bogdan Lobonț, care a devenit secund, după ce în finalul sezonului fusese „principal”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fostul portar, el fiind unul dintre preferații lui Dan Șucu, acționarul majoritar.

Când va avea Șumudică primul antrenament la Rapid

Marius Șumudică va conduce primul antrenament la Rapid miercuri, adică la mai puțin de 24 de ore de la semnarea contractului. El va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă, la ora 11:00.

Șumudică îi va avea alături pe Dan Șucu și Viorel Moldovan, președintele clubului din Giulești. Noul antrenor de la Rapid va debuta pe 23 august, împotriva celor de la Poli Iași, în Copou.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.