Liga 1

Prima reacție a lui Marius Șumudică după ce a semnat cu Rapid. Când va fi prezentat

Marius Șumudică / Foto: Imago Images

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Valentin David (video)  —  marţi, 20 august 2024

Marius Șumudică (53 de ani) a ieșit de la negocierile cu șefii Rapidului, echipa pe care o va antrena începând de miercuri, 21 august.

La ora 17:30, Șumudică a ajuns în Giulești pentru a negocia ultimele detalii cu șefii Rapidului. A semnat cu gruparea alb-vișinie și a părăsit stadionul aproximativ două ore mai târziu, în jurul orei 20:00.

Reacția lui Șumudică după ce a semnat cu Rapid

„Am aceleași emoții ca atunci când am fost campion cu Rapid ca jucător. E una dintre cele mai fericite zile din viața mea! Suntem obligați sa schimbăm situația din clasament pentru ca e un club foarte bine organizat din toate punctele de vedere.

Timpul e scurt, trebuie sa câștigăm meciuri, puncte. Avem cei mai buni suporteri din România și m-am întors acasă”, a declarat Marius Șumudică, citat de Fanatik.

VIDEO. Prima reacție a lui Marius Șumudică după a semnat cu Rapid

Șumudică a plecat cu mașina personală de la stadionul din Giulești. Prima lui reacție a fost să le facă cu mâna jurnaliștilor. Noul antrenor al Rapidului a plecat în trombă, fără să deschidă geamul și să ofere vreo declarație.

Șumudică era liber de contract din martie, când se despărțea de Gaziantep, iar acum își va îndeplini marea dorință, revenirea la Rapid. El a mai antrenat în Giulești într-o altă eră, în sezonul 2010-2011.

Șumudică a semnat pe doi ani cu Rapid și va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună.

+25 Foto
Marius Șumudică, prezentat oficial la Rapid, foto: Facebook FC Rapid 1923

Când va fi prezentat Marius Șumudică

Marius Șumudică va fi prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă. Aceasta va avea loc pe 21 august, la ora 11:00. Șumudică va oferit pentru prima dată declarații în fața jurnaliștilor din postura de antrenor al Rapidului, după mai bine de 13 ani.

Tehnicianul va avea și primul antrenament miercuri, iar vineri va debuta oficial pe banca noii echipe. Rapid joacă împotriva lui Poli Iași, în deplasare, pe 23 august. Iar săptămâna viitoare o va înfrunta pe Universitatea Craiova, în Bănie.

Astfel, debutul lui Șumudică pe noul stadion din Giulești va avea loc la jumătatea lunii septembrie, după pauza pentru meciurile echipei naționale.

Șumudică va fi însoțit la Rapid de antrenorii secunzi Cristi Petre și Gabriel Mărgărit, dar și de preparatorul fizic Ciprian Moraru. După primele 6 etape, echipa giuleșteană nu a câștigat niciun meci, fiind singura echipă din Liga 1 fără victorie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.