Liga 1

Marius Șumudică readuce „Farmecul vieții” în Giulești » Imagini de colecție cu noul antrenor al Rapidului

Articol de David Marinescu  —  marţi, 20 august 2024

Marius Șumudică (53 de ani) este noul antrenor al Rapidului și revine ca „principal” la echipa sa de suflet după o pauză de 13 ani.

O înfrângere cu Sportul Studențesc i-a fost fatală și a fost dat afară de patronul de atunci, George Copos. Șumudică a strâns 14 victorii, 10 remize și 8 eșecuri în sezonul 2010-2011 pe banca Rapidului.

+19 Foto
Marius Șumudică FOTO: GSP.RO

Un adevărat idol al Giuleștiului ca jucător, Marius Șumudică a câștigat titlul de campion al României în 1999 precum și Cupa României în 1998 și 2002.

Șumudică a semnat până la finalul acestui sezon cu Rapid, iar înțelegerea se va prelungi automat pentru încă un an dacă echipa prinde play-off-ul, așa cum era stipulat și în contractul lui Neil Lennon.

Și-a dat pantalonii jos la conferință

Ca antrenor, Șumudică la Rapid a ieșit și mult în decor. Prima gafă a fost comisă în iarna lui 2011, când, la conferinţa de presă de după un Rapid - Unirea Urziceni, 1-0, Şumudică şi-a dat pantalonii jos de față cu mai multe fete din presă.

„Apropo, că mai strigau câte unii că Şumudică o are mică” a fost explicaţia şocantă a lui Șumudică.

+19 Foto
Marius Șumudică FOTO: GSP.RO

La câteva luni distanţă, l-a pupat pe obraz pe Teo Crăciunescu în timpul unui meci, apoi a explicat că „îi plăcea parfumul arbitrului şi a vrut doar să-l miroasă”.

Pentru mine, Rapid este tot ceea ce îmi doresc în lume, echipa pe care o iubesc de la 5 ani

Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.