Liga 1

Răsturnare de situație! Câți bani primește Neil Lennon după ce a fost dat afară de Rapid

Neil Lennon

Articol de Marius Mărgărit, Adrian Duţă  —  marţi, 20 august 2024

Neil Lennon nu mai e antrenorul Rapidului. El a fost demis de Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei din Giulești.

Adus în această vară la Rapid, înainte de startul sezonului, nord-irlandezul a rezistat doar 6 etape în Superliga. Giuleștenii nu au câștigat în acest sezon și sunt singura echipa fără victorie în această stagiune.

Câți bani primește Neil Lennon de la Rapid

Neil Lennon ar fi trebuit să primească despăgubiri de 400.000 de euro după ce a fost demis, însă a ajuns la un acord amiabil cu cei din conducerea Rapidului.

Din informațiile GSP, Lennon va încasa 98.000 de euro de la Rapid pentru stoparea angajamentului, adică echivalentul a 3 salarii. Nord-irlandezul a fost șocat în momentul în care a aflat că a fost demis.

„Normal că nu-i convine situația lui Neil. E supărat, afectat, asta e viața. S-a ajuns la un acord în legătură cu rezilierea contractului și suma de bani”, a declarat Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, la Prima Sport.

Alături de Lennon, de la Rapid vor pleca și cei care au făcut parte din staff-ul lui, și anume Iain Brunskill – secund, Andy Liddell - preparator fizic, Kyriakos Televantos – analist video.

Marius Șumudică, în locul lui Neil Lennon

Imediat după ce Neil Lennon a fost anunțat că este dat afară, în Giulești a ajuns Marius Șumudică. Acesta a negociat cu Dan Șucu și a semnat cu Rapid pe doi ani.

Șumudică a semnat cu echipa alb-vișinie pe doi ani și are un salariu lunar de 20.000 de euro. El este unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din Superliga.

Șumudică va debuta la Rapid vineri, cu Poli Iași, în Copou. El va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă miercuri, de la ora 11:00. „Mi s-a îndeplinit un vis! Îmi doream foarte mult să revin acasă”, a fost prima reacție a lui Șumudică.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.