Liga 1

Analiza lui Cristi Borcea: „Cred că Dinamo va merge în play-off”

+44 Foto
Cristi Borcea, 54 ani, fostul finanțator al celor de la Dinamo, a vorbit despre startul bun de campanie al „câinilor”

Articol de Cezar Titor  —  miercuri, 21 august 2024

Cristi Borcea, 54 ani, fostul finanțator al celor de la Dinamo, a vorbit despre startul bun de campanie al „câinilor”.

Sub patronatul acestuia, în perioada 1998-2012, trupa alb-roșie a cucerit 4 titluri, 6 Cupe ale României și două Supercupe.

Cristi Borcea: „Îmi doresc tot binele pentru această echipă”

„Ca suporter al echipei Dinamo, îmi doresc tot binele pentru această echipă. Vreau o stagiune bună de la jucători și o clasare fără emoții. Dacă ar fi să efectuăm o analiză a modului în care a jucat Dinamo până acum, cred că echipa va merge în play-off. S-a simțit și absența lui Dennis Politic cu Rapid. Este jucătorul cel mai constant, care a evoluat foarte bine, are spirit și îmi place.

O altă veste extrem de bună este că a intrat în linie dreaptă construcția noului stadion. Dinamoviștii merită o arenă modernă, cred că va veni și mai multă lume alături de echipă. Știu că lucrurile s-au pus în mișcare deja, stadionul se va face”, a declarat Cristi Borcea pentru sportpesurse.

Dinamo are un start nesperat de bun de sezon, fiind pe poziția a patra la finele rundei cu numărul șase din Superligă. Două victorii, trei remize și un eșec este bilanțul trupei lui Zeljko Kopic, singurul lucru care a oprit trupa alb-roșie din a fi neînvinsă în debutul stagiunii fiind golul din prelungiri primit în Gruia, semnat de Panagiotis Tachtsidis.

Următoarea partidă a bucureștenilor va fi împotriva Universității Craiova. Aceasta va avea loc sâmbătă, de la ora 22:00, pe „Arcul de Triumf”.

+44 Foto
Rapid - Dinamo/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

O văd în preajma play-off-ului. Un pic înăuntru, un pic pe afară, dar pe acolo, pe sus. Pentru ei, asta e important, să fie de la locul 8 în sus. Observ că echipa e bine pregătită fizic față de perioadele anterioare. Este un lucru cu totul esențial! Repet, o echipă bine pregătită fizic!

- Constantin Anghelache, fost președinte Dinamo, în exclusivitate pentru GSP

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.