Liga 1

Singurul lucru pe care Șumudică a spus că i l-a cerut lui Șucu la negocieri: „Nu-mi pot cumpăra o asemenea casă”

Articol de Ionuţ Iordache, Carmen Dumitru, Laura Șoica  —  miercuri, 21 august 2024

La conferința de presă de prezentare la Rapid, Marius Șumudică (53 de ani) a dezvăluit că i-a cerut doar un lucru patronului Dan Șucu la negocieri: să îl lase să dea o tură prin curtea casei lui.

După ce Marius Șumudică a fost prezentat oficial ca noul antrenor de la Rapid. Dan Șucu a organizat azi și o conferință de presă alături de tehnician.

Singurul lucru cerut de Șumudică lui Dan Șucu la negocieri

În cadrul conferinței de presă, Șumudică a declarat că i-a cerut un singur lucru patronului: să îl lase să dea o tură prin curtea casei lui. Antrenorul a adăugat că profesional i-a cerut doar încredere lui Șucu.

Foto: Ionuț Iordache/ GSP

„I-am cerut un singur lucru domnului Șucu. Să mă plimb prin curtea casei dânsului. M-am plimbat puțin prin curtea domnului Șucu și am realizat că e cea mai frumoasă casă. Atât i-am cerut, să mă plimb puțin prin curtea casei lui. Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu. A fost ca o glumă.

Profesional, i-am cerut doar încredere domnului Șucu. M-a surprins cu o întrebare. Care sunt temerile mele în momentul în care aș veni la Rapid? Eu nu am mai auzit asta. Practic, de aceea am închis negocierea în 5 minute. N-am avut nicio temere, că altfel nu mai eram aici”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.