Liga 1

Marius Șumudică, înaintea debutului la Rapid: „Nu va începe niciun circ la Iași. Fotbal și atât”

Marius Șumudică, prezentat la Rapid într-o conferință de presă/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 21 august 2024

În cadrul conferinței de prezentare, Marius Șumudică (53 de ani), noul antrenor de la Rapid, a vorbit și despre meciul cu Poli Iași.

Marius Șumudică a fost prezentat oficial ca noul antrenor de la Rapid și a avut și o primă conferință de presă la echipa din Giulești.

Șumudică va sta pe banca Rapidului pentru prima dată în meciul cu Poli Iași, de vineri, de la ora 22:00. Partida va fi în format liveTEXT pe GSP.

Marius Șumudică, despre meciul cu Poli Iași

Antrenorul a declarat că nu are foarte mult timp să pregătească echipa pentru meci, deoarece o să poată face doar un antrenament la București și unul la Iași. Șumudică se așteaptă ca stadionul celor de la Poli Iași să fie plin.

„În două zile avem meci, eu am vizionat toate meciurie din Liga 1, de când a început sezonul. Nu trebuie să avem un singur sistem, nu am venit focusat pe unul, vreau să văd ce jucători am valizi, unii sunt cu probleme medicale, dar sunt adeptul meciului ofensiv.

Preiau echipa într-o situație delicată, jucăm la Iași, nu avem timp, fac primul antrenament azi, al doilea îl fac la Iași, unde nu pot să fac nimic. E o situație nu tocmai roz, dar sper să le transmit jucătorilor motivația și spiritul Rapidului. Avem jucători valoroși, lotul are valoare.

Nu pot să promit că o să câștigăm la Iași, dar voi merge să ne batem de la egal la egal. Pe Tony îl știu de la CFR Cluj. Mă aștept la un stadion plin. Vine Rapid, vine Șumudică și începe circul, am auzit de la voi. Nu o să înceapă niciun circ, fotbal și atât.

Îmi doresc locurile 1-3 și să ne batem pentru trofeu. Să fie cât mai lung drumul în Cupă. Toate echipele sunt periculoase, eu am învățat un lucru, e ușor să ajungi sus, dar e greu să te menții”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.