Liga 1

Ce spune Gigi Becali despre instalarea lui Șumudică la Rapid: „Se schimbă lucrurile”

+44 Foto
Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a reacționat, după ce atacantul Louis Munteanu (22 de ani) a bătut palma cu rivalii de la CFR Cluj.

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 21 august 2024

Gigi Becali, 65 ani, patronul celor de la FCSB, a oferit prima reacție după numirea lui Marius Șumudică la Rapid, mutare oficializată astăzi în cadrul unei conferințe de presă.

Becali a recunoscut în trecut că îl apreciază pe fostul tehnician de la Astra, Gaziantep sau CFR Cluj.

Acum a întărit ideea lui Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor, spunând că și-ar fi dorit ca Neil Lennon să rămână pe banca giuleștenilor.

+24 Foto
Marius Șumudică, prezentat la Rapid într-o conferință de presă/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Gigi Becali: „Se schimbă lucrurile la Rapid”

„Eu zic că da, se schimbă lucrurile la Rapid. Nu mă tem, dar Şumudică este un antrenor bun, mai ales pentru că el cunoaște fotbalul românesc şi mai ales Rapidul.

De temut, te temi la război, aici e fotbal, nu e teamă. Mi-aş fi dorit și eu să rămână Lennon, dar asta este”, a spus Gigi Becali pentru Orange Sport.

Becali l-a ofertat la un moment dat pe Șumudică pentru banca FCSB-ului: „Hai să vă spun un lucru. Șumudică știe, am vrut să-l fac milionar, dar omul n-a vrut, contractul era scris, îl făcusem, a stat la mine acasă. După a zis că nu vrea, a găsit altă echipă, la arabi”.

M-am întors acasă. Ieri a fost una dintre cele mai frumoase zile din cariera mea.

Le mulțumesc domnilor Șucu și Angelescu, au ținut acest club în viață. Îl cunosc și pe Vio Moldovan, am jucat împreună. Eu vreau să am rezultate, nu trebuie să ne creăm alibiuri, să scoatem maxim din următoarele două meciuri. Eu o să vorbesc mai puțin și o să fac mai mult.

E o senzație unică, ca și cum te-ai întoarce la familie după ce ai lucrat afară. Noi trebuie să ne facem treaba, fiecare pe sectorul lui, așa am agreat cu conducerea. Găsesc un club bine structurat. Nu mai există scuze nici din partea staff-ului, nici a jucătorilor.

- Marius Șumudică, antrenor Rapid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.