Liga 1

Șumudică, răspuns pentru peluza Rapidului, în cazul mesajelor acide afișate cu Dinamo

+24 Foto
Foto: Ionuț Iordache/ GSP

Articol de Laura Șoica  —  miercuri, 21 august 2024

Marius Șumudică (53 de ani), noul antrenor de la Rapid, a vorbit despre mesajele afișate de suporterii giuleșteni la adresa lui în meciul cu Dinamo (scor 1-1).

La meciul dintre Rapid și Dinamo, suporterii echipei din Giulești au afișat în peluză două mesaje la adresa lui Șumudică: „Eu nu pot antrena Rapidul în Liga a II a... Pentru că am o carieră în spate” și „Rapidistul Șumudică a murit”.

Suporterii au făcut referire la două declarații date de Șumudică în trecut, când nu a fost ales ca antrenor la Rapid.

Marius Șumudică, răspuns pentru suporteri

În cadrul conferinței de presă de prezentare, noul antrenor de la Rapid le-a prezentat scuze suporterilor pentru declarațiile făcute în trecut.

„Eu le prezint scuze suporterilor, câteodată dragostea pentru Rapid te mai face să și greșești. Ei au afișat pe stadion niște mesaje sustrase din context, erau din niște declarații date de mine în trecut. Eu nu am jignit niciodată suporterii rapidiști, noi suntem o familie. Eu mai sunt impulsiv doar pe teren, dar în afară sunt altfel.

Pentru că rezultatele dau identitate unui antrenor și unui club. Le transmit suporterilor că eu nu am probleme cu nimeni. În viață, sunt oameni care te plac și alți oameni care nu te plac. Eu nu am probleme cu nimeni, eu cred că vom ridica echipa acolo unde îi este locul”, a declarat Șumudică la conferința de presă de prezentare.

+7 Foto
Șumudică, în lacrimi la conferința de prezentare la Rapid/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.