Liga 1

Acționarul lui Rapid a ieșit la atac: „Jocul arată groaznic! Nu înseamnă că Șumudică poate face asta”

+24 Foto
Dan Șucu și Victor Angelescu

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 21 august 2024

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a vorbit despre venirea lui Marius Șumudică (53 de ani) în Giulești și a explicat faptul că nu așteaptă minuni din partea noului antrenor. Angelescu a ținut să-l „înțepe” pe Neil Lennon (53 de ani), fostul antrenor de la Rapid, pentru jocul prestat de alb-vișinii.

Acționarul giuleștenilor a dezvăluit motivul pentru care antrenorul nord-irlandez nu a mai fost păstrat încă două meciuri, înainte de pauza prilejuită de meciurile echipei naționale. Jocul n-a oferit nicio speranță, iar așteptările sunt altele de la Marius Șumudică, cel care a revenit pe banca Rapidului după 13 ani.

Rapid forțează transferul lui Ianis Hagi: „Ar putea fi cel mai bun jucător din România”

În cadrul aceleiași intervenții, Angelescu a vorbit despre interesul pentru Ianis Hagi (25 de ani), cel care traversează o perioadă nefastă la Rangers. A fost trimis la echipa a doua, însă giuleștenii îi oferă șansa de a-și relansa cariera.

Acționarul Rapidului a precizat faptul că fiul „Regelui” ar putea deveni cel mai bun jucător din România în cazul în care va face această alegere.

„Colaborarea cu Neil nu a fost cea mai bună. Nu suntem mulțumiți, iar mandatul lui nu a fost o reușită. În momentul în care l-am angajat am avut multe alte așteptări, din păcate nu s-au realizat. Rezultatele nu au fost conform așteptărilor și e clar că nu a fost o alegere reușită.

Acum învățăm cu toții și sperăm să arătăm din ce în ce mai bine cu Marius (n.r. - Șumudică). Avem un singur obiectiv, acela de a ne califica în play-off. Am avut o discuție bărbătească la despărțire cu Lennon. N-am fost mulțumiți de partea sportivă, nu cred că au fost probleme de comunicare.

+24 Foto
Marius Șumudică, prezentat la Rapid într-o conferință de presă/ foto Ionuț Iordache (GSP)

N-am avut tentația să-l lăsăm încă două meciuri (n.r. - până la pauza prilejuită de meciurile naționalei). Jocul nostru arăta groaznic și nu cred că era benefic să-l mai lăsăm. Nu înseamnă că Marius Șumudică poate schimba lucrurile într-o zi sau două. Sperăm să aducă un alt spirit, un alt suflu.

Ni-l dorim pe Ianis Hagi, e un jucător care ar putea deveni cel mai bun din România dacă ar veni. Ne vom bucura foarte tare dacă vom reuși să-l convingem.”, a declarat Victor Angelescu, la „DigiSport Special”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.