Liga Campionilor

Rezultatele serii din play-off-ul Ligii Campionilor » Spectacol cu 5 goluri în Young Boys - Galatasaray + surprize în alte două dueluri

Young Boys - Galatasaray / Foto Imago

Articol de Tudor Belivacă  —  miercuri, 21 august 2024

Ultimele 4 dueluri din turul play-off-ului Champions League s-au încheiat. Calupul de 4 meciuri a adus surprize și un meci cu cinci goluri. Young Boys s-a impus dramatic pe teren propriu în fața turcilor de la Galatasaray, scor 3-2.

Slavia a învins Malmo, scor 2-0, iar Salzburg a trecut de Dinamo Kiev cu 2-0. Midtjylland a remizat cu campioana Slovaciei, Slovan Bratislava.

Meciurile retur ale acestor dueluri vor avea loc pe 27 august, tot de la ora 22:00.

Surprize în play-off-ul Champions League

Young Boys Berna a început meciul foarte bine, cu un gol în minutul 3 semnat de Monteiro. Până la pauză, jucătorul elvețienilor reușea „dubla”. În repriza a doua, Michy Batshuayi a restabilit egalitatea cu o „dublă” (minutul 67 și 72). Pe finalul partidei, Bardakci a fost eliminat, iar Ugrinic a adus-o pe Young Boys din nou în avantaj. Scor final 3-2.

FINAL Malmo - Sparta Praga 0-2

  • Au marcat: Strygeer Larsen (autogol) '31, Rynes '89
  • Transmisiune: Digi Sport 2, Prima Play și Prima Sport 3
Malmo - Sparta Praga, 0-2 / Foto: Imago

Sparta Praga s-a deplasat în Suedia pentru manșa tur a duelului cu Malmo. Cehii au ajuns în play-off-ul Champions League după ce au învins în turul trei preliminar FCSB. Sparta Praga a trecut cu 4-3 la general de roș-albaștrii.

Suedezii au trecut de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu pentru a accede în această fază a competiției. Malmo a învins cu 6-5 la general campioana Greciei după o dublă dramatică. În tur cele două echipe au înregistrat un rezultat de egalitate, iar în retur după 90 de minute era 3-3, după ce suedezii au marcat în minutul 90+7. Malmo a dat lovitura în minutul 99, iar PAOK a fost trimisă în play-off-ul Europa League. FCSB, campioana României eliminată de Sparta Praga, o să joace cu LASK Linz în dublă manșă în play-off-ul Europa League, mâine, 22 august, de la ora 20:00.

FINAL Dinamo Kiev - Salzburg 0-2

  • Au marcat: Nene '29, Kjaergaard '49 (penalty)
  • Transmisiune: Digi Sport 3 și Prima Play și Prima Sport 2
Dinamo Kiev - RB Salzburg, 0-2 / Foto: Imago

Dinamo Kiev a primit vizita austriecilor de la Salzburg pentru manșa tur a play-off-ului Champions League. În faza anterioară a competiției, ucrainenii au învins Rangers, scor 3-1 la general, iar Salzburg pe Twente, scor 5-4 la general.

FINAL Midtjylland - Slovan Bratislava 1-1

  • Au marcat: Chilufya '79 / Blackman '59
  • Transmisiune: Digi Sport 4, Prima Play și Prima Sport 4

Campioana Danemarcei a primit vizita celor de la Slovan Bratislava. Midtjylland a trecut cu 3-1 la general de Ferencvaros, iar campionii Slovaciei au învins APOEL cu 2-0 în dubla manșa a turului trei preliminar.

FINAL Young Boys - Galatasaray 3-2

Nene, marcatorul unei duble împotriva Galatasaray / Foto: Imago
  • Au marcat: Monteiro '4, '45+4, Ugrinic '86 / Batshuayi '67, '72
  • Bardakci a fost eliminat în minutul 84
  • Transmisiune: Digi Sport 1, Prima Play și Prima Sport 1

Young Boys nu a jucat în faza tururilor preliminare Champions League. Campionii Elveției au fost repartizați direct în faza play-off-ului. De asemenea, campioana Turciei, Galatasaray a fost „trasă” direct în faza de play-off a competiției.

Rezultatele celorlalte partide din play-off-ul Champions League

Primele trei meciuri din play-off-ul Champions League au avut loc ieri, 20 august.

  • Bodo/Glimt - Steaua Roșie Belgrad, 2-1
  • Dinamo Zagreb - Qarabag, 3-0
  • Lille - Slavia Praga, 2-0
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.